Mai, sincer, nu stiu ce inseamna spameri, as fi recunoscator daca ai fi mai explicit. Ai reinventat apa calda, ca sa citez un coleg. Felicitari. Puteai insa, sa te faci remarcat si in topicul care deja exista. Eu sincer te-as fi apreciat.
Spor
Versiune printabilă
Vreau sa fac un site cu intrebari si raspunsuri. Vreau sa fie .ro, brandabil si scurt (stiu vreau cam multe).
Aveti ceva idei?
Am primit pana acum sugestia asky.ro
askfree.roCitat:
Vreau sa fac un site cu intrebari si raspunsuri. Vreau sa fie .ro, brandabil si scurt (stiu vreau cam multe).
Aveti ceva idei?
Am primit pana acum sugestia asky.ro
askclub.ro
askagroup.ro
bigask.ro
beq.ro
cek.ro
doy.ro
dik.ro
nob.ro
osu.ro
sok.ro
suk.ro
tey.ro
uln.ro
ulp.ro
urd.ro
zod.ro
ioz.ro
am postat si aici. imi poti da si tu un pont PhoeniXman . Ms
Citat:
vreau si eu un pont pentru un viitor site destinat femeilor, ce va avea continut in engleza. Va contine articole,poze, etc despre frumusete, dieta, moda, fitness,make-up, sfaturi....
sa fie pe extensia .com , eventual daca suna bine si nu e liber .com, e ok si .net. De preferinta destul de scurt si usor de retinut.
va multumesc.
alisbeauty.com
artbeautys.com
melishe.com
madonnaz.com
femmedzire.com
femmetoday.com
womenplazza.com
cityhotgirls.com
selectagirls.com
nagene.com
veladu.com
viibb.com
shestya.com
allishe.com
blesher.com
eldonna.net
merci mult pentru sugestii.
cele mai interesante mi se par: artbeautys.com si allishe.com ...dar nu sunt sigur daca chiar unul din astea va ramane.... mia astept si de la alte persoane ceva ponturi.
merci inca o data PhoeniXman
allishe.com , e foarte bun pentru un brand, succes.Citat:
merci mult pentru sugestii.
cele mai interesante mi se par: artbeautys.com si allishe.com ...dar nu sunt sigur daca chiar unul din astea va ramane.... mia astept si de la alte persoane ceva ponturi.
merci inca o data PhoeniXman
askclub.ro
zod.ro
nob.ro
au ramas pe o lista scurta :).
Multumesc mult.
Vreau si eu un pont pentru un site asemanator cu pinterest.com :)), doar ca in romana. As prefera cat mai scurt, pe .ro sau .com, .net.
Citat:
Vreau si eu un pont pentru un site asemanator cu pinterest.com , doar ca in romana. As prefera cat mai scurt, pe .ro sau .com, .net.
pinsocial.ro
pinteres.ro
repin.ro
piny.ro
pinx.ro
pint.ro
yourpin.net / yourpin.ro
onlinepin.net / onlinepin.ro
pingiant.com / pingiant.ro
pinhb.com / pinhb.ro
pinill.com / pinill.ro