-
Ofer gratis domenii
Am vazut ca mai multa lume ofera gratis domenii asa ca m-am gandit la un topic dedicat pentru asa ceva si voi incepe eu cu cateva.
Expirate pe 9/11/2011, urmeaza sa fie sterse. Daca vrea cineva vreunul din ele sa anunte repede:
CREDITEIPOTECARE.INFO
CREDITIPOTECAR.INFO
ECOGRAF.INFO
IAHT.INFO
INGERI.INFO
LICHIDATOR.INFO
PRACTIC.INFO
STINGATOARE.INFO
Expirate pe 27/10/2011, urmeaza sa fie sterse:
ejocuricopii.info
ejocurigratis.info
Expirate/expira pe 8, 10 si 14 /11/2011, urmeaza sa fie sterse:
bucatari.com
imobiliare-sibiu.net
inregistrari.net
anvelopa.net
cupluri.net
tutoriale.biz
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
ejocuricopii.info si ejocurigratis.info au fost date
-
-
Citat:
Postat în original de
tymbark
Vreau eu tutoriale.biz
trimite pe pm numaru de cont de name.com
-
Salut, eu as fi interesat de practic.info :)
Ce detalii iti trebuie? Merci!
-
salut.
As vrea eu bucatari.com daca nu l-ai dat. mersi
-
Vezi Profil: iSKY - SeoPedia Forum a primit inregistrari.net si anvelopa.net
@sir_tisma, email si account number de la godaddy
pentru bucatari.com vad ca se agita lumea, deja 3 cereri cu cea a lui pancu. In acest caz primul care ofera 10 $ pe el il primeste. Daca nu va bateti pentru el cand se va sterge.
LE: tymbark a renuntat la tutoriale.biz deoarece nu are cont pe name.com si nu doreste sa isi faca, iar domeniu nu poate fi transferat catre alt registrar deoarece urmeaza sa expire.
-
Ofer gratis domenii pe care oricum le aruncam. Daca le vreti, va costa, ce filantropia mea. Detaliile, muzica si darul, pe pm.
-
Mda. Am transferat deja 4 domenii gratuit userilor seopedia.
Da. Nu aveam de gand sa le reinnoiesc dar si faptu ca le ofer gratuit acuma prin transfer e un beneficiu pentru membrii care sunt interesati deoarece:
1. au siguranta ca domeniul e a lor ( daca l-as fi lasat sa se stearga era posibil sa nu il fi "prins" ei cand devenea available )
2. castiga un an de vechime al domeniului
Cat despre bucatari.com, da, au sarit 3 persoane care au parut foarte interesate de el. Stiu ca tot ce e gratis e bun dar nici chiar asa. Daca 3 sunt interesati de un domeniu cu adevarat, ar trebui sa fie dispusi sa ofere si 10 dolari tinand cont totusi ca e un domeniu destul de bun. Daca nu sunt dispusi, ii las sa se bata pe el cand isi va da drop.
Imi place la nebunie cand vine unu ca MarianG si se cacã in intentiile bune a altora.
Ontopic: sir_tisma, sorry, am incercat sa transfer dar se pare ca pentru domeniul practic.info e deja prea tarziu si nu ma mai lasa sa il transfer pe alt cont.
1 change could not be submitted. Hide Details
We cannot perform the specified action on domains that are about to expire: Hide Domain
PRACTIC.INFO
Daca imi transferi in paypal, costul de reinnoire, il reinnoiesc eu si dupa ti-l transfer. Daca nu, sorry.
-
Scuze, am confundat topicul asta cu cel de bancuri. Cioc-cioc! Cine-i! StarNET. Si ce vrei? Sa-ti vand niste domenii gratuite, dar sa par si marinimos in acelasi timp.
-
Rog un moderator sa il atentioneze pe MarianG sa isi vada de ale lui si sa nu faca offtopic degeaba.