seagate.ro e in Pending, sunt curios cine il va lua.
Versiune printabilă
seagate.ro e in Pending, sunt curios cine il va lua.
E brand deci il pierzi in WIPO.
Pai vad ca au fost cam neglijenti. Cam toate tld-urile sant luate dar nu le apartin. .NET sau .ORG sant parcate.
Asa ca de ce ar putea fi pierdut .ro ?
Depinde de tara in care utilizezi domeniul respectiv daca are sau nu are trademark inregistrat sau valabil ( prin obligatii UE sau prin trademark international ) . In Romania este trademark . In UE de asemenea . Pot sa am probleme pe .ro . , eu , pe orice ccTLD al unei tari UE precum si in orice tara in care marca e inregistrata la nivel national . Nu am vazut un trademark international pe seagate . Prin urmare , avand domeniul pe net , com , info nu am nicio problema sa utilizez domeniul in tari unde nu am trademark ( inregistrat sau obligatoriu pe caile mentionate ) . De asemenea conteaza foarte mult si data inregistrarii domeniului ( e anterioara sau nu inregistrarii marcii ) . Conteaza si in ce nisa e utilizat domeniul ( daca e site pe el ) pentru a nu intra in conflict cu clasele trademarkului .
seagate.ro vad ca e acum in hold
Cum pot afla exact pe ce clase este inregistrata o marca? AICI am gasit ceva in cazul seagate. dar cum aflu care sant acele clase pe care este inregistrata marca. Vad CLASS 28 in cazul SEAGATE care spune ceva de genul
OWNER Daiwa Seiko Kabushiki Kaisha (Daiwa Seiko Inc)
Jocuri, jucării; articole de gimnastică și sport necuprinse în alte clase; decorațiuni pentru pomul de Crăciun.
Nici pe departe nu are legatura cu domeniul IT
Gresesc undeva?
eram 100% sigur ca il va lua cineva.
personal nu l-as fi luat nici daca era gratis....
Pentru cei care urmaresc domeniile din pending delete pe siteul si****p.ro, aveti idee daca acea lista este updatata vreodata?
Urmaresc lista de ceva vreme si nu am vazut schimbari. Domeniile sterse nu au fost scoase din lista de "pending detele" desi asa era firesc, dar nici alte domenii nu au aparut acolo. Sa fim seriosi, domenii expira aproape zilnic... Am mai observat si ca ordinea in care sunt afisate domeniile este pur aleatorie, nu dupa data expirarii.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Tocmai am pierdut testviteza.ro , cine l-a luatt sa il foloseasca cu placere!
Domeniul seagate.ro nu este inregistrat.
Unde se pot verifica domenile care sunt in 'pending delete'?