-
reinoire domenii godaddy
salut tuturor , am incerc sa reinoiesc un domeniu la godaddy ( .info ) si ma pune sa fac asta pe minim 2 ani, nu am optiunea de 1 an. stie cineva de ce?
L.E. asa mi s a intamplat si la un domeniu .org.
Le am trimis mail, si am intrebat, si tot primesc un raspuns cum sa reinoiesc , insa nu imi explica de ce trebuie pe minim 2 ani
-
.INFO Domain Name Renewal - 1 Year (recurring)*
Sku: 10201-1
Quantity:
1 domain
$7.99
-
$8.17*
(includes ICANN fee)
Mie imi functioneaza cu 1 an.
SPECIAL OFFER! SAVE 30% OFF YOUR ORDER! (No Minimum) Code: cjAFF30 Expires Date: 25 Mar 2011
-
Il stergi din cos pe cel de doi ani, stergi cookieurile din browser si dai din nou reinoire. Daca nu te descurci imi dai datele contului si ti-l descurc eu.
-
am incercat si asa si tot la fel e, la domeniile .info si .org am optiune de reinoire intre 2-9 ani doar la .com am intre 1-9 ani, nu stiu ce o avea
-
Sunt clientul lor de foarte multi ani si nu am intalnit ceea ce spui, iar in toate cele nshpe mii de tickete suportul a fost ok. nu cred ca daca tu le scrii "reinoiti-mi domeniul pe 1 an" nu te rezolva, nu cred.
-
am reusit pana la urma,ms , am reusit abia cand am dat sa cumpar un domeniu nou, ai vaz ca ai sus acolo in cpanel un mesaj de atentionare ca expira domeniile. cand am dat click pe el sa reinoiesc , aveam optiunea doar intre 2-9 ani. oricum aiurea faza