De ce? Ce monetizare? In sensul ca daca dai banii pe domeniu, nu vrei sa te ajute? Afaceri e mega generic, si .alte extensii, sunt de vanzare intre 800-1200 Euro (cam toate). Eu cred ca Tom si Nic ating niste puncte foaaarte sensibile si reale.
Versiune printabilă
De ce? Ce monetizare? In sensul ca daca dai banii pe domeniu, nu vrei sa te ajute? Afaceri e mega generic, si .alte extensii, sunt de vanzare intre 800-1200 Euro (cam toate). Eu cred ca Tom si Nic ating niste puncte foaaarte sensibile si reale.
imobiliare.com
firme.com
hoteluri.com / pensiuni.com
--------------------------
Si ca sa fiu in rand cu Daniel, as "propune" ceva ce imi apartine: fonduri-europene.com
afaceri.com pentru ca as face pe el sectiuni cu idei de afaceri, review-uri pentru afaceri tip franciza, un catalog de afaceri si multe alte sectiuni.
Pe langa asta ar fi un blog pe tema afacerilor si bineinteles as vinde niste ghiduri de afaceri.
Raman la parerea ca Turism.com este mai valoros decat cele cu care a fost comparat pentru ca la un domeniu nu e totul monetizarea . Numelui de domeniu i se asociaza si alte caracteristici in functie de care este judecat .
Imi aduc aminte de un domainer care spunea pe un forum ca primul lucru la care se gandeste cand achizitioneaza un domeniu este cati potentiali clienti cunoaste . Din acest punct de vedere nu ma indoiesc ca agentiile de turism , operatori in domeniul turismului, vor opta pentru turism.com si nu pentru vacanta.com , cazare.com , turist .com etc Turism este denumire de nisa si din acest punct de vedere are un plus fata de orice nume de subnisa . Turism.com este superior la brandabilitate oponentilor sai . Pentru o agentie de turism , turism.com are si un plus la descriptivitate fata de vacanta.com si cazare.com . Vacanta poate avea si alt sens decat cel turistic , in timp ce turism este absolut clar .
Daca criteriul de vanzari similare e valabil , atunci turism.com este avantajat intrucat
Turism.com 7250 $ ( snapnames 2008 )
Turism.mobi 260 $ ( sedo 2008 )
Celelalte domenii nu au insemnari oficiale ale vreunei tranzactii , ceea ce e un dezavantaj pentru ele
Nu mai intru in amanunte de genul fara diacritice , mai lung mai scurt pentru ca nu vreau sa ma intint prea mult si nici nu tin sa schimb parerea cuiva .
Revenind la thread va invit sa alegeti in continuare un domeniu . Mai sunt o multime de domenii valoroase .
Reamintesc regula de alege un singur domeniu . Nu va lacomiti ! Mai lasati si pentru altii !
Scuze pentru "lacomire" domnule Stancu ... Raman atunci la optiunea imobiliare.com, doar pentru ca am o idee de a dezvolta si a monetiza acest posibil domeniu, ceva ce nu mai exista pe piata din Romania (mizez aici pe inovatie, noutate si succes la clientela targetata) ... :)
Imi pare rau, dar domeniul imobiliare.com e luat de Nic .
Nic a fost ceva mai iute . Daca doresti domeniul il cumperi de la el
Asadar , te rog sa alegi un domeniu din cele available .
Sa recapitulam
Asigurari.com ( si Asigurari.net )
Imobiliare.com
Acasa.com
LocuriDeMunca.com
Jocuri.com
Pariuri.com
Turism.com
Vacanta.com
Cazare.com
Afaceri.com
taken . Restul available
Turism.com 7250 $ ( snapnames 2008 ), nu a trecut. In sensul ca nu s-a platit si s-a dat pe 5400 daca nu ma insel.
Nu vreau sa mai comentez utilitatea domeniilor, o sa fac o oferta, presupunand ca domeniile ar fi de vanzare. Am avut o perioada in care am cumparat domenii, acum am renuntat, preferand sa le iau noi, investitie minima, iar restu se duce in optimizare si proiect efectiv.
hoteluri.com - 3000 euro
turism.com - 400 euro
pensiuni.com - 400 euro
afaceri.com - 100 euro
imobiliare.com - 5000 euro
firme.com - 250 euro
asigurari.com - 2000 euro
asigurari.net - 2000 euro
acasa.com - 100 euro
adaug anvelope.com pentru care am si licitat 2500 usd, bine ca n-am castigat:)) Nu cred ca face atat de mult.
Stiu, par prea mici pentru 99% dintre voi, dar asa le vad eu valoarea astazi. Cine stie, peste 1 an, imi schimb parerea. Dar daca as avea nevoie de oricare dintre ele, atat as oferi.
Tom , in acest thread, nu facem tranzactii in aftermarket . Ala e un alt joc .
Deocamdata facem afacerea vietii noastre , achizitionam domenii available .
Rog de asemenea colegii sa nu mai comparam domeniile intre ele si nici sa le evaluam .Posibil ca o parte din domenii sa apartina vreunui membru al comunitatii si nu doresc apara discutii .
Multumesc de intelegere .