Multumesc pentru codul de la GoDaddy! :)
Versiune printabilă
Multumesc pentru codul de la GoDaddy! :)
Un Promo Code, pentru domenii .TV? La Name este 11 dolari, eu am nevoie de mai multe domenii .TV și o reducere, oriunde, este binevenită! Mulțumesc!
AM si eu nevoie de un cod pentru renew la goddady. Toate pe care mi le au trimis ei pe mail cu 25-30% reducere nu merg sau imi dau reducere cate 1$ spunandu mi :
Valoarea "cosului" depaseste 150$ si m ar ajuta orice reducere :) Multumesc frumos !Citat:
You qualified for multiple money-saving offers! We've automatically applied the best offer, giving you the lowest price.
bb1964dd60 , 25% off.
Spor
Ah, my bad, tie ti se aplica reducerea de bulk.
SAVE 20% on your order of $60 or more!*
Use source code NC5PD13A when you check out to get your special savings!
Imi dau reducere doar 1$ la ambele coduri, robroy nu mi se aplica nici o reducere :( am calculat manual :|
la valoarea respectiva iti aplica ei automat reducerile, spune mi ce preturi iti da pe domenii (maxim) adica, la com 8.9, net 7.9 cu moneda setata pe usd.
Am inteles acum, am vazut ca deja sunt reduse in cos, am foarte multe .info care sunt reduse la 9.17 $ si un .com la 11.17 $ . Multumesc oricum!
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
A mers asta in cele din urma, mi a mai facut reducere de 1$ :)) Ms
scump, poti scadea pana la 7.5/7.9 usd. Da mi un pm cu ce tld uri inregistrezi ( cate .com, cate .info, etc ) si ti spun cum sa procedezi.
495JULY cod la godaddy. $4.95 + $0.18 icann fee pentru .com si puteti alege si .info gratuit daca e disponibil. doar plata cu card, merg si transferuri.