Nu, din pacate nu. De obicei ofertele pe care le au marii registrari sunt platibile doar cu cardul, rareori se pot efectua plati in alte moduri (ma refer aici strict la oferte, nu la achizitonarea oricarui domeniu la un pret obisnuit)! :)
Versiune printabilă
Stie cineva un cod bun de reinnoire la godaddy? .net, .org si .info
Nu stiu daca merge pentru reinnoire, dar nu vad sa aiba restrictie - incearca gdx325br pentru reducere de 32% fara suma minima. Valabil pana la 25 martie.
NC5PD17A @ godaddy
.com + private = 7.99 usd
Citisem pe un forum o modalitate pentru a lua de la Godaddy pana la 3 domenii .com la $3.13 fiecare.
Pentru a beneficia de oferta dati o cautare in Google dupa Cheap Domains (vad ca merge si daca cautati Godaddy). Ar trebui sa va apara sus, in reclamele platite, ceva de genul:
Go Daddy - Official Site - $2.95 .COM Sale - Free Extras. (poate sa difere in timp, eu scriu cum apare acum)
Dati click pe reclama si o sa va duca pe o pagina simpla, sus fiind afisata oferta:
SPECIAL OFFER! .COMS just $2.95* per year up to 3 domains! Additional .COMs just $7.99* per year!
In dreapta aveti logoul Godaddy. Dati click pe el si o sa va duca pe Godaddy.com cu oferta respectiva activata.
Pretul de $3/domeniu apare tocmai la sfarsitul procesului de cumparare.
Din cate am vazut se poate cumpara doar cu CC.
Imi cer scuze daca modalitatea a fost scrisa deja pe forum.
name.com - GOEURO
Domenii .eu la $1
Linkul direct pentru aceasta oferta aici.