GODADDY
$7.99 .COMs plus free private registration
NC5D17 - when you checkout
Versiune printabilă
GODADDY
$7.99 .COMs plus free private registration
NC5D17 - when you checkout
.com - 6.99E
.ro - 7.49E/an si 30.99/viata (25.99 cu gazduire)
.eu - 2.99E
In plus, aveti si un discount de 10% daca folositi codul 'laurentiu' sau 20% daca optati pentru platile efectuate prin Paypal (nu se aplica la domeniile .ro pe viata)
ATENTIE: Urmatorul link este de afiliat, asa ca daca aveti ceva de impartit cu mine, sa stergeti cookie-urile :)) OFERTA
la platile prin Paypal se ofera 10% pentru domeniile .ro si 20% la restul.
A dar cineva un pic mai sus oferta cu ro anual
@ kidu: Intradevar, pentru domeniile .ro platite anual, discountul la platile efectuate NUMAI prin Paypal este de 10% dar nu includeti aici si domeniile pe viata. Am contactat un reprezentant de vanzari de-al lor, si mi s-a spus ferm ca oferta cu reducerea la platile prin Paypal nu este valabila la domeniile .ro achizitionate 'pe viata'.
Numai bine.
well, de fapt, nu e asa. Pe siteul rotld, la holder este trecuta firma lui, iar tu doar la tehnic. Cred ca trebuia sa fie invers. In plus nu scrie nicaieri pe site cum poti fi detinatorul de drept la domeniului, la genul mai platesti X euro si ti l transferam. Oricum, drago0sh ti am creeat cateva comisioane ;)
Domain Holder
TES Euro Media
Al. Mercur nr. 1
Brasov, 500030, Brasov, RO
Phone: +40.368822220
Fax: +40.368822223
Email: register@resellercenter.ro
Cei de la 1and1.com au o super oferta:
Domenii .com la doar 0.99$ sau .net, .org sau .co la 6.99$, 6.99$ respectiv 4.99$ - preturi pentru primul an!
Eu doar ce am inregistrat un domeniu. Nu am incercat sa inregistrez mai multe, deci nu stiu cate poti inregistra. Inregistrarea se face cam greu, dureaza pana la 3-4 zile lucratoare.
Later - L-am inregistrat si pe al doilea.
are 2 sapt oferta, dar inregistreaza foarte greu domeniile, mai mult de atat, mi au luat de doua ori de pe card suma, asa ca atentie.
Ca idee, ultimul order este facut pe 10 oct, mi au luat banii pe 14 si inca nu sunt luate domeniile.
ciudat, eu am inregistrat o gramada de domenii, am facut chiar si transferuri.. a mers totul f. bine. La mine au fost inregistrate domeniile in aceeasi zicand le-am comandat.
la mine e prima oara cand 'apelez' la ei.
Kidu, eu zic sa mai ai putina rabdare...