Ceva coduri pentru transfer de domenii .com stiti ?
Versiune printabilă
Ceva coduri pentru transfer de domenii .com stiti ?
inregistrare domenii .COM la $4,99 @ alpnames.com
Godaddy - promocode gd7250 , 40% off.
Valabil pana pe 27.02.2017
Godaddy Renew
Renew domain - 27% off - alegeți la default currency INR Rs (rupii indiene) și plătiți cu cardul. Testat azi și funcționează. Am plătit ~ 10$ usd (₨ 699.00 / rupii) la renew .com, reducere de la ~ 15$.
Văd că Godaddy oferă mai mereu reduceri la plata într-o valută exotică / luna trecută a acordat reducerea de 27% la rupiile indoneziene :)
@neo De ce nu transferi la name.com pentru $8.25 si anul urmator inapoi la GoDaddy pentru $7.99? Acum transferurile se fac extrem de rapid.
@mike07
Soluția de mai sus a fost aplicată pentru un client cu câteva domenii. Se bucură când îi obții o reducere, dar nu vor "complicații". Și în plus, nu îți permiți să riști cu domeniile altcuiva !
Eu personal am DDC GoDaddy. Tot cu 8$ și ceva prelungesc domeniile + alte bonusuri / reduceri la DDC ! Să mut de la un registrar la altul câteva sute de domenii doar pentru câțiva cenți în minus, nu se merită bătaia de cap!
Până acum am mai făcut acest "joc" doar pentru împingătoare, însă și pe acestea am decis să le țin într-un loc, la GoDaddy, după ce am pierdut unul din cauza acestui "du-te / vino" (a "rămas" între doi registrari și nici după intervenția ICANN nu am reușit încă să-l redobândesc) și după ce în toamna trecută, din cauza unui bug Godaddy, după un transfer, nu am putut schimba nameserverele la vreo câteva domenii, la care ei, din eroare, au adăugat nameserverele lor; deci, am avut vreo lună aceste website-uri offline.
Daca ai DDC si sute de domenii, nu merita sa faci ping-pong cu ele.. dar pana la cateva zeci, merge fara probleme. Trebuie sa ai putina grija, atat.
neo..nu e pt cativa centi in plus aceasta mutare. Platesti 8 usd pt un com, la transfer, decat 15 usd!
@Chivu Mihai
Când am făcut referite la cenții în minus, am specificat că membrii DDC GoDaddy plătesc ~ 8$ la renew și nu 15$ (reducerea standard este 44%; dacă ești și client premium, reducerea ajunge undeva la 50% sau mai mult + icann, în funcție de suma plătită o singură dată). Deci, ce rost are să transfer de la un registrar la altul dacă și la renew Godaddy achit aceeași sumă ca la transfer!