Place source code gdbbe1562 in your cart to save an additional 30%*
E bun codul daca aveti foarte multe domenii de inregistrat sau de reinoit :D
Versiune printabilă
Place source code gdbbe1562 in your cart to save an additional 30%*
E bun codul daca aveti foarte multe domenii de inregistrat sau de reinoit :D
Place source code HPFBE25 in your cart or mention
the code when you call! Expires 5/5/2013.
0.98 usd - Valid for .com, .net, .biz, and .org top level domains (Free whoisguard privacy protection)
Exclusive Low Priced Domains • Namecheap.com
Offer Details
Valid for com/net/org/biz TLDs only
A maximum of one domain per Namecheap account can be registered at this price during the entire promotion period
Coupon usage is limited to 1 per household or business
This is an introductory offer and is valid for new customers only <= !!!!!!!! (eu am deja cont, asa ca nu am putut cumpara/testa)
The price with the coupon code is valid for the first year only, renewal comes at regular price
Am si eu 2 sugestii pentru acest topic:
1. As sugera ca acele coduri pe care le primim cu totii pe email sa nu mai fie postate aici, gen 20% reducere pentru comenzi mai mari de 50$, sau 30% reducere pentru altceva. Sunt coduri pe care cu totii le primim, sunt mai utile cele care ofera intr`adevar reduceri de ajunge un .com pana in maxim 5$. Doar zic.
2. Cand postati un promo code puneti siteul unde se aplica acel cod, reducerea care se ofera si alte conditii (cate domenii, daca e pentru conturi vechi sau doar noi, daca e doar US sau nu). In plus, util ar fi sa se posteze coduri deja testate. Un topic de genul celui de mai jos este fix inutil, parerea mea: nu spui unde, nu spui detalii, nu spui daca l`ai testat, iar cand esti intrebat ce si cum spui ca nu mai tii minte.
Sunt simple sugestii pentru un topic mai curat si mai util. Totusi, cine se simte ofensat poate sari cu negative, reprosuri sau, mai bine, cu alte sugestii.
Dupa multe cautari am gasit un cod la Godaddy care m-a ajutat sa economisesc ceva banuti.
go35off8 - Mi-a scazut 35% din valoare. Eu l-am folosit ca sa transfer un domeniu .eu de la Name.com la GoDaddy. Dintre zecile de coduri incercate a fost cel care mi-a oferit cea mai mare reducere. Sper sa fie de folos cuiva.
Ziceau mai sus colegii de gofbin11. Merge fara probleme. $2.19 la godaddy.
domenii .eu cu 4,5 euro la mxhost.ro https://www.facebook.com/MxHost/posts/489956847738801