-
Domenii .ro
bodyparts.ro = 50 eur
bodykits.ro = 100 eur
nuditati.ro = 50 eur
pescarinromania.ro = 200 eur.
Domeniile sunt luate cu plata anuala prin edomenii.ro. Cine le doreste si le achizitioneaza, plateste mai departe anual sau le cumpara definitiv. relatii la 0735181102. Fara schimburi va rog.
-
Salut,
bodyparts.ro pentru ce l-ai folosi ? Ce vreau sa spun, este ca traducerea mota-mo este: Parti dintr-un corp (uman). Adica tu ce proiect ai pune acolo ?
-
Poate cu donatii de organe :)
-
pw Account Suspended si Account Suspended au fost magazine online de tuning auto, bodykits.ro avea redirectionare. Intr-adevar traducerea mot a mot este aceea, insa in domeniul pieselor auto se stie despre ce este vorba, bodyparts insemnand si elemente de caroserie. Sigur, merge si un ficat, rinichi, o splina, ceva pus acolo, dar totusi...:)
-
Ok, acum mi-a picat fisa. Intr-adevar, merge si in industria auto. Dar foarte ciudat.
Daca te deranjeaza comentariile puse dupa postul tau, le pot sterge. Am intrebat ca eventual comparator oricum. Am un client care lucreaza in industrie.
-
Ingrijire si intretinere componente din body?
Vad ca fatuca noastra cu cosmetice online a pus si ingredientele pe site, mai putin cate straturi, cate picaturi, cu ce scule, dupa ce metodologie se aplica pe body.
La fel de bine s-ar preta si pe "ce zone se inteapa la acupunctura" sau body parts reparate cu ceaiuri si alte remedii naturiste.
-
Daca te uiti bine, la multe gasesti si metodologia si sculele :)) Si si partea din corp pe care o repara/intretine.
Dar da, ar merge si la cosmetice, nu numai la auto.
-
Fitness si chiar moda, including tatuaje.
@diana eram la body part calcai: acolo nu e si nu ma risc fara instructiuni clare.
-
nimeni interesat? preturi negociabile la tot pachetul!
-
bodykits.ro+bodyparts.ro+nuditati.ro - trei domenii la 150 de euro!!!