N-ai pentru ce. Cat despre faptul ca nici ei nu stiu, nu ma mai mira. Deja ma astept la orice de la ei. Ei ma chinui 5-10 minute sa transfer sau sa cumpar un domeniu, ca incarca paginile numai cand vrea el, ba nu ii merg nu stiu ce functii, etc.
Versiune printabilă
N-ai pentru ce. Cat despre faptul ca nici ei nu stiu, nu ma mai mira. Deja ma astept la orice de la ei. Ei ma chinui 5-10 minute sa transfer sau sa cumpar un domeniu, ca incarca paginile numai cand vrea el, ba nu ii merg nu stiu ce functii, etc.
Oameni buni, parca sunteti mosnegi de 80 ani care folositi pentru prima data internetul. Daca bagati cuponul si va apare metoda de platit cu cardul, ce mama naibii e asa greu de priceput ca oferta e valabila doar cu CC? Eu nu am avut nicio problema cu paypal pana acum si ii recomand clar. Am 15 domenii la ei si la niciunul nu am avut nicio problema.
Din cate vezi parerile sunt impartite. Multi sunt dezamagiti de ei, altii nu. Eu unul sunt adeptul simplitatii, astfel mereu cand intru pe godaddy.com ma intreb la ce le-o fi trebuit atata script complicat cand puteau face totul extrem de usor si te intelesul (eventual nervii) fiecaruia?