E un domeniu brandabil dar exact ca si bugy .ro , fara un site valoarea e 0, cu tot cu site devine brand, creste valoarea, e doar parerea mea.Citat:
Pai estimeaza te rog domeniul onlybio.ro
Versiune printabilă
E un domeniu brandabil dar exact ca si bugy .ro , fara un site valoarea e 0, cu tot cu site devine brand, creste valoarea, e doar parerea mea.Citat:
Pai estimeaza te rog domeniul onlybio.ro
dati mi o mana de ajutor cu hemoroizi,net. com-ul are 3k pe sedo, pe hemoroizii, com viseaza altu min 5000 usd. alt tld nu este la vanzare, liber nici nu se pune problema.
in tool are 14.800 cautari exacte, pe insights cautarile sunt constante din 2004 incoace.
avand in vedere ca am dat 5 euro pe el, ma gandeam ca 100-150 euro este decent, pe de alta parte, uitandu-ma la cifrele de mai sus, as astepta. Pareri?
Eu cred ca l-as da cu 4-500 euro, in conditiile in care nu m-as grabi si as astepta.
Poti sa astepti si 2-3 ani mai pierzi 20-30 euro, dar ii poti recupera usor.
Ca argumente:
1. e dintr-un singur cuvant
2. ca ordine eu prefer .ro, .com, .net, deci ar fi a 3-a optiune
3. hemoriozii reprezinta o afectiune in crestere si oricand poate aparea o companie sa vrea sa vanda un produs, o crema, un tratament.
1. ro sunt vise erotice, iar com am zis, are pret fix 3k
3k nu-i da nimeni pe .com
Am vrut acum 2 ani cred sa cumpar laptopuri.com. Cereau tot asa vreo 3k sau 5k, nu mai retin. Am facut greaseala sa ii contactez, m-au plictisit cu email-urile apoi. Mai aveau putin si il dadeau gratis:)
In concluzie, parerea mea pentru net e pe la 4-500 euro.
celulita,info cat credeti ca valoreaza?
O parere despre celule-stem,com ? Toate tld-urile luate! Thanks! :)
cauta pe google si contacteaza cabinete/firme, cred ca poti scoate 500 euro
O parere despre anunturionline,org please? :)