multumesc pentru aprecieri, deja am primit doua oferte astazi, 1200-1400e, cred ca mai astept un pic, avand in vedere si parerile voastre.
Versiune printabilă
multumesc pentru aprecieri, deja am primit doua oferte astazi, 1200-1400e, cred ca mai astept un pic, avand in vedere si parerile voastre.
Va rog sa apreciati domeniul dog.ro (cu/fara continut). Inregistrat in 2003, cam de atunci are si forumul. Multumesc.
Valoarea unui domeniu precum dog.ro e mai volatila decat al unor domenii keyword cu foarte multe cautari, usor de retinut si relevante (cum este masini.net de mai sus).
Eu as vedea dog.ro ca si site al unei companii care ofera servicii proprietarilor de caini. Fie dresaj, fie cabinet veterinar, fie hotel de caini. Dar cred ca dresaj merge cel mai bine.
Fiind si un domeniu din 3 litere, ii creste valoarea.
Eu cred ca se poate vinde fara continut cu 800-1.000 de euro, dar trebuie mers la potentialii clienti direct.
Multumesc, Merch! Intr-adevar, pentru vanzarea domeniului e mai indicat sa ma adresez celor cu afaceri in nisa, dar cel mai probabil il voi pastra pentru un portal care sa inglobeze si firmele din aceasta zona: canise, cabinete veterinare etc.
Buna dimineata,
Sunt interesat sa aflu si parerile voastre despre urmatoarele domenii:
1. kitxenon,net
2. biletavion,net
3. bloguri,net
4. serviciiweb,net
5. premii,net
Danke! :)
As dori si eu o parere despre
serviciiseo,org
Merci
Un appraisal pentru AsigurareRCA.biz va rog, ca si potential pentru un site de asigurari rca dedicat persoanelor juridice. Multumesc.
Ce parere aveti de domeniul L1 .ro ?
nici taxa de inregistrare ... com-u e din 2009 inregistrat, iar restu deabea din 2011 ( al tau din 2012 ) ... iar .net-ul urmeaza sa se elibereze ...
nici taxa de inregistrare ... L1 nu reprezinta nimic ... si desi domeniul e scurt ... mai sunt alte domenii de forma [litera][cifra].ro libere pentru inregistrare ...