Estimare: LENJERIESEXY.BIZ si LENJERIE-SEXY.BIZ as vrea sa stiu cat valoareaza domeniile goale dar si cu magazin online cu produse direct de la producator.
Versiune printabilă
Estimare: LENJERIESEXY.BIZ si LENJERIE-SEXY.BIZ as vrea sa stiu cat valoareaza domeniile goale dar si cu magazin online cu produse direct de la producator.
Pret de iregistrare.Citat:
nu vreau sa-mi faceti voi vanzarile, vroiam o parere/estimare pentru ca am vazut ca lenjerie-intima.eu valoareaza 40e gol si eram curios cat valoareaza si domeniile mele....
in aceeasi idee zicea un coleg de pe aci ca are oferta pentru lenjerie-intima.com de 5.000e ... ma indoiesc ca l-a dat pe 100e, cele doua biz uri cred ca erau libere de mult. org -urile cu si fara cratima au fost, la fel, libere pana in oct-noi anu trecut. lenjerie.com este de vanzare cu 4k euro la un italian, din 2007 vrea acelasi pret pe el, lenjerie.ro s-a dat cu 15k, dar ma rog, alta liga. De rest, nu am vazut vreo tranzactie importanta pe nisa asta, eu am trei magazine si mai multe domenii ...
nu cred ca se justifica banii dati pe domenii, emd nu te ajuta prea tare data fiind aglomeratia pe nise iar .biz cu siguranta nu este un avantaj.
RemiOnline.eu si Remi-Online.eu . Ce parere aveti? Cam toate extensiile premium sunt luate, cu si fara cratima.
nu stiu nimic despre monetizare, cautari sunt o multime...
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
fotografprofesionist,ro ? al treilea cel mai cautat termen dupa fotograf si fotograf nunta. Avand in vedere ca investesc in scule mii de euro la un nivel entry level iar serviciile lor nu sunt chiar ieftine, cat ar plati un fotograf pentru domeniul respectiv?
Am vazut si eu :) Cred ca ar merge ori un joc browser based, ori in ultima instanta, ceva afiliere.
Cred ca vreo 300 Eur ar merge ca popa.Citat:
[/COLOR]fotografprofesionist,ro ? al treilea cel mai cautat termen dupa fotograf si fotograf nunta. Avand in vedere ca investesc in scule mii de euro la un nivel entry level iar serviciile lor nu sunt chiar ieftine, cat ar plati un fotograf pentru domeniul respectiv?
In cazul in care se poate estima valoarea reala a 3 domenii pentru Italia:
giochi-online.biz ( jocuri online ) - 550.000 cautari lunare exacte
previsioni-meteo.biz ( prognoza meteo ) - 823.000 cautari lunare exacte
ac-milan.org - 165.000 cautari lunare exacte
va rog cine imi poate spune o estimare pentru domeniul prepelite.info