Salutare, ati putea sa va dati cu parerea va rog si despre wrestlingfan.org (detin si domeniul.info, dar acela e un blog activ pe romana).
Versiune printabilă
Salutare, ati putea sa va dati cu parerea va rog si despre wrestlingfan.org (detin si domeniul.info, dar acela e un blog activ pe romana).
vad ca wrestlingfan.biz este liber, wrestlingfan.org dupa parerea mea pana in 150euro, nu stiu de ce se cere suma aia pe wrestlingfan.net.
Salut, adica sa inteleg ca valoarea domeniului .biz e la fel ca valoarea domeniului .org ? Aici ma refer doar la tld, e .biz-u la fel de bine vazut ca .org-u ?
In alta ordine de ideei, am vazut si eu acum pretul cerut pe .net, curios ar fi care e pretul cerut pe .com.
E o prostie. Motivul pentru care sunt libere atatea domenii biz este simplu: se lucreaza greu pe el in serp. Nu conteaza cat cere ci cat se plateste pentru un domeniu, vezi ex bursadedomenii.
cum ati aprecia ca si diferenta de valoare intre keyword-online.com sau keywordonline.org, strict ca si matching domain ( influenta in serp ) value
Pareri despre clipuri.net?
Un domeniu foarte frumos! Iar .tld-ul .net este cu atat mai interesant pentru acest domeniu! Din pacate "clipuri" are doar 1600 de cautari pe exact match, ceea ce este destul de putin. Oricum, ca brandabilitate si ca sonoritate, domeniul valoreaza ~ 70-80 EUR.
P.S.(offtopic): A fost si in lista mea de achizitii candva, insa am renuntat la el, deoarece am ales sa investesc in alte niste.
Daca era videoclipuri.net era cu totul alta treaba, clipuri.net dupa parerea mea valoreaza undeva in jur de 100 euro.
In opinia mea clipuri.net valoreaza 150 E .
Dupa parerea mea , cand avem domenii dintr-un singur cuvant , conteaza mai mult cautarile decat cautarile exacte , ori la clipuri avem 368 000 cautari lunare , ceea ce e destul de bine pentru un cuvant romanesc .
Scurt , memorabil, pe o extensie buna si bine adaugata la keyword .