E legala vinzarea domeniilor .ro ?
Cum pot cumpara/vinde un domeniu ?
Versiune printabilă
E legala vinzarea domeniilor .ro ?
Cum pot cumpara/vinde un domeniu ?
Nu este legala.
Vinzi continutul site-ului si 'cedezi' domeniul! :whistle: :)
teoretic se poate prin "cedare" asa cum a spus @rnicolescu dar mare atentie aces tip de tranzactii se bazeaza pe foarte multa incredere intre vanzator si cumparator
Title META Tag
In addition to the <title> Element, the Title META Tag is another way of helping the search engine spiders fully understand what the page is about. I've also been able to take extremely competitive terms and rank highly by using this tag in conjunction with the <title> Element. You should cut and paste your <title> Element directly into the Title META Tag like this...
<meta name="title" content="<title>Insert page title here.</title>"></meta>
Foarte tare :)) !
ai gresit threadul, cred ca vroiai la ala cu meta content , seo & stuff :))
@jeremy : vezi asta : http://portal.rotld.ro/pages/ro/8/
multumesc de raspunsuri...desi mi se pare putin complicat...
Nu e posibil ca cei de la rotld sa suspecteze si sa blocheze ?
Pai cedarea nu e gratuita :P Taxa de transfer este tot atat cat e inregistrarea unuia.
Din cate stiu eu, ca sa explic mai practic, tu nu ai domeniu. Ai doar dreptul de folosire a lui (vorbim de .ro), momentan pe viata, pe care il poti ceda altcuiva. Ca sa schimbe aia de la rotld datele, iti percep taxa de care spuneam.
PS: N-am transferat niciodata un domeniu .ro . Informatiile de mai sus le-am prins si eu din mers de pe forum. Sper sa nu bat campii :))
Am dat mai multe domenii .ro pana acum, poti sa faci linistit cum zicea rnicolescu mai sus.
Nici sa n-o faci, doar daca consideri ca merita si e de valoare. (eventualul proiect sau numele domeniului). E porcarie mare in Romania, sa poti transfera ceva doar prin metode offline, FAX sau POSTA. wtf? Exista tot felul de sisteme de transfer online cu si fara optiuni de taxare, cu tot ce vrei.