adevarat gabriel.stancu's . Este o birocratie prin contul de membru pe la Romarg de te iei cu mainile de cap.
adevarat gabriel.stancu's . Este o birocratie prin contul de membru pe la Romarg de te iei cu mainile de cap.
Ontopic: De ce va mirati? Magariile astea sunt minore pe langa tunurile de 500 milioane de euro !
Offtopic: De ce nu inregistrati domeniile de la rotld.ro ?
Pentru ca e prea mult 10-15 euro diferenta aia pentru o afacere din care spera sa faca mii de euro pe luna, si hostingul gratis e bun de multe ori asa ca nu tre sa te mire sau sa pui intrebarea aiaOfftopic: De ce nu inregistrati domeniile de la rotld.ro ?![]()
edomenii.ro sucks la inregistrare + asistenta
Am cumparat in trecut de la ei pentru clientii mei si a durat cate 3 saptamani pt activarea unui domeniu.
Daca doriti sa sunati la numarul postat pe site (in timpul programului de lucru), va raspunde un robot care te va ruga sa lasi un mesaj.
Singura solutie e pe Support Online unde si acolo abia iti dau un raspuns.
Recomanda rohost.com
Inainte activau imediat dupa comanda. Acum, in urma comenzilor facute si neachitate activeaza domeniul dupa plata lui.
Se mai poate solicita activarea telefonic. Asa am facut eu. Am comandat vineri si abia luni puteam sa fac plata. Doream sa fie up in weekend si baietii l-au activat.
strict pentru domenii si alfaweb sunt ok si parami-se au si cel mai mic pret
Membru fondator al societății secrete Afiliatti.
eu iau de la tlh.
suntem amici, imi e mult mai usor sa-i sun : 'rezerva-mi domeniul X, iti trimit datele de facturare pe mail diseara si-ti plateste clientul maine cu op'
da bine si in fata clientului![]()
eu nu am avut probleme cu romarg...
O cunostinta cumparase domeniul "vilaelenaeforie.ro" de la romarg cu un 1 an urma. S-a trezit de curand ca domeniul nu era inregistrat, desi avea factura tot, etc. Le-a trimis factura pe fax dovada, si le-a spus ca nu mai vrea domeniul si sa ii dea banii inapoi. Ce au facut ei ? L-au rezervat acum
Domain Name: vilaelenaeforie.ro REGISTERED
Registrar: Romarg SRL
Registration Date: 2010-03-02
Eu cumpar domenii .ro doar de la rohost.com
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)