StarNET, ai putea sa ne impartasesti din experienta si sa ne spui cam unde ai incadra tld-ul .co, intre ro, com, net, org, info ? La coada sau la mijloc?
Versiune printabilă
StarNET, ai putea sa ne impartasesti din experienta si sa ne spui cam unde ai incadra tld-ul .co, intre ro, com, net, org, info ? La coada sau la mijloc?
Uita-te la lista de keyworduri ( pe co ) ce sunt in Pending Delete si vezi daca domeniile similare pe com net org info sunt in acest status . Ia de exemplu pariuri. com/net/info/eu/org , anunturi.com/net/info/eu/org , mamaia.com/net/info/eu/org si tragi singur concluzia.
.co nu rankeaza pe ro
Eu am facut recurs la comparatie pentru o cocluzie referitoare strict la domeniile co in lb. romana .
Altfel co este o extensie de succes pe keyworduri in lb engleza si spaniola . Am doua motive :
1) vanzarile de pe Sedo
2 ) backorderele cu numar mare de bidderi de la Namejet ; sunt si domenii in engleza care expira dar au backordere multi bidderi ( exemplu chiar de astazi - holidayrentals.co cu 18 bidderi ) ceea ce arata interesul pt acestea
paulpadurariu : sunt bune si parereile/sfaturile altora , dar cel mai bine e sa-ti faci tu prorpriile analize bazate pe date obiective
CO pe .ro e pe undeva intre info si biz ... nesatisfacator din pacate ... ca si branding ... o chestie de genul: hoteluri.CO sau pensiuni.CO e ok ... dar daca speri sa te ajute domeniul pe aceasta extensie ... te inseli ...
sursafilme.com - expira curand si se poate cumpara de la name.com
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
serverdox.com - expira curand si se poate cumpara de la name.com
cheeppricehosting.com - expira curand si se poate cumpara de la name.com (se poate face orice pe el in materie de web hosting in limba engleza)
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
downloadmp3ringtone.com , mp3beta.com - ambele domenii bune si expira curand, se pot cumpara de la name.com
agentiiturism.info Available
com/net/org/ro/eu luate
AsigurariAuto.org
Durau.org
Voineasa.org
SlanicPrahova.org
Birou-avocat.net