castiga.info - toate extensiile de valoare luate!!! :)
Versiune printabilă
castiga.info - toate extensiile de valoare luate!!! :)
themestoc.com - mi se pare foarte interesant si parca era cineva interesat de asa ceva, se poate cumpara de la name.com.
am vazut pe forum diverse discutii despre directoarele de articole, am gasit un nume bun de domeniu pentru cine vrea sa isi faca asa ceva: directorarticole.com - este disponibil si varianta .info pt cei ce vor sa investeasca mai putin la inceput.
Eu inca nu m-am decis asupra numelui de magazin online, mai are cineva ceva idei?
kidsgifts.ro
kidsmag.ro
kidsguide.ro
kidspoint.ro
kidscenter.ro
Pentru mine suna mai bine kids de cat copii :)
kidsmag.ro am luat eu. Mersi.
Bravo Oliviu!
Macar sa faci ceva cu el ...
kidsstores.ro
kidsgear.ro
kidschoice.ro
kidsline.ro
kidsshopping.ro
kiddie.ro - brand :)
paul stai prea mult pe ganduri...
Phoeixman - nu stau prea mult pe ganduri:
Dacă ați ajuns la această aplicație înseamnă că sunteți persoana de contact administrativ PADURARIU PAUL ONUT din partea deținătorul dreptului de folosință al domeniului kidsmag.ro. În caz contrar va rugăm să parăsiți această aplicație
Urmeaza sa fac un magazin pentru copii.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Nu inteleg faza? Am gresit cu ceva?Citat:
Dacă ați ajuns la această aplicație înseamnă că sunteți persoana de contact administrativ PADURARIU PAUL ONUT din partea deținătorul dreptului de folosință al domeniului kidsmag.ro. În caz contrar va rugăm să parăsiți această aplicație
Nu stiu Oliviu,
Eu tocmai am inregistrat kidsmag.ro si kiddie.ro - am intrat in conturile de la rotld, totul ok la mine.
Multumesc mult Phoeixman!