Unu' bun
finante.org multe cautari exacte ,dar in primul rand un CPC foarte mare...
Versiune printabilă
Unu' bun
finante.org multe cautari exacte ,dar in primul rand un CPC foarte mare...
Oare se vor putea scoate veodata bani din ponturi de domenii? Eu personal am peste 2000 de ponturi salvate, multe foarte bune (in special pe .ro) si nu imi permit sa iau foarte multe dintre ele. Constant cu stupoare frecvent ca a mai fost luat cate unul bun. Vor ce ziceti, ati vandut vreodata un pont de domeniu? Daca da cand , cum si cui?
Asta il aveam eu pe lista. Din pacate nu am acum bani sa il iau, poate ramane. :)
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Pe bani ma refer. Spre exemplu zilele trecute vroia cineva un domeniu din nisa vanzari auto. Eu am gasit libere unele bune insa nu stiam cum sa procedez. Nu le puteam lua pe toate apoi sa il intreb daca vrea vreunul dintre ele.
Nu a ramas si nici nu avea cum sa ramana . E un domeniu proaspat eliberat , totusi un asemenea domeniu nu putea ramane prea mult liber chiar daca nu-l propuneam eu pe forum .
Atunci cand cineva cere ajutorul pe forum , primul lucru la care ma gandesc e sa il ajut nu cum sa fac bani din asta .
Broscoi, nu ai inteles ideea. Nu are nici o legatura cu forumul ci strict de vanzarea domeniilor web. Sa zicem ca ai o gramada de domenii puse la vanzare, dar omul vine si zice: "dar nu ai nimic de anunturi auto?" , insa tu ai cateva notate dar nu cumparate. Ce faci? Ii dai ponturile omului si esti bucuros ca l-ai ajutat chiar daca ti-a luat painea din mana pe ziua respectiva? Aici era nelamurirea mea.
Ii spui: am cateva ponturi de domenii bune pentru nisa asta (libere). Iti vand o lista cu atata. Si tu-i dai lista si el face mai departe ce vrea... le inregistreaza pe toate sau pe nici unul. Ce e greu? :D
Broscoi, adevarat, dar monetizare relativ 0.
PS. iSky: Belly.com a ajuns la 40K.
Din categoria funny: iarba.com e 2000$. Vad ca pascut.com si .net sunt date, dar mai sunt sanse la un .org :))