Mă interesează un domeniu pentru noutăți din lumea ”anime”. M-ar interesa ca domeniul să nu fie exact mach , gen anime reviews ci să fie un nume ușor de reținut pentru a deveni brandabil în timp. Aștept sugestii atât pentru .ro cât și pentru .com !
Versiune printabilă
Mă interesează un domeniu pentru noutăți din lumea ”anime”. M-ar interesa ca domeniul să nu fie exact mach , gen anime reviews ci să fie un nume ușor de reținut pentru a deveni brandabil în timp. Aștept sugestii atât pentru .ro cât și pentru .com !
Poate mă ajută cineva cu un pont pentru un magazin cu obiecte de Crăciun destinat uk/us. Nu contează tld-ul. Mersi :)
xmasgiftshop.net
un pont pentru un prieten , vrea sa foloseasca siteul ca sa isi expuna lucrarile 3d (, schite de case etc ) , numele siteului sa fie in romana , com , net
Va multumesc pentru ponturi.
A ales cateva sau, mai bine zis, a facut o lista cu cateva de forma event+ceva sau ceva+event cu tld ro. E cam greu de luat o decizie, insa nu-mi apartine.
Mai am o rugaminte, una bizara ce-i drept.
Am un client care doreste sa-si extinda portofoliul de firme si doreste sa intre pe poata restaurantelor bucurestene cu un restaurant de lux.
Nu are in clipa de fata un nume anume si vrea sa fie liber si tld-ul RO. Asadar, oricine are vreo idee de ceva mai mult decat brandabil, il rog sa mi-o ofere pe pm.
Ca si premiu, va avea parte de o masa undeva in centrul Bucurestiului.
Numai bine.
de lux, de lux.. international, italian, frantuzesc...
Orice tip de meniu, restaurant exlusivist cu acces pe baza de invitatie.
thecapital.ro
opulus.ro
burlesq.ro
noma.ro
Emeralds.ro
splendide.ro
expelled.ro
exclusively.ro
solely.ro
culinary.ro
sassi.ro
raymi.ro