Buchete.org
Sanitare.info
Versiune printabilă
Buchete.org
Sanitare.info
disponibil īn curānd: poianabrasov.info
Referitor la trademark in numele domeniului, ca se discuta de Nokia acum cateva pagini, am avut probleme cu Amazon pt "kindle" si cu Sony-Ericsson pt cuvantul "xperia". In ambele cazuri site-urile erau de accesorii. Amazon mi-a luat vre-o 5 domenii si culmea mi-a oferit taxa de inregistrare inapoi. Sony-Ericsson m-au abordat prin avocati si au fost ceva mai agresivi in exprimare.
Si Apple a ras o gramada de site-uri in 2007-2008 pt trademarkul "iPhone". Partea frumoasa a fost ca ii radea doar pe aia care ofereau metode de deblocat telefonul si am castigat 3-4 pozitii doar pt ca Apple inchidea la 2-3 saptamani cate un concurent al meu. (Ce vremuri, in care chiar puteai sa stii ca esti pe locul 4 si sa lucrezi incet sa urci pe 3, nu ca acum cand ba esti pe prima pagina ba pe a treia, ba pe prima pagina sunt doar rezultate de la un singur site.)
emisiunitv.eu/biz restul ocupate
horoscopulzilei.net/org/biz
adolescentii.com/net/info
fetele.info/org
Cam atat momentan :)
CarduriCredit.net
Cofetarie.net / .info
Toate au fost inregistrate ani buni.
Mersi pentru cofetarie.net :D
Salutare , va cer un sfat , vreau sa fac un site de prezentare cu portofoliul de site-uri pe care le detin , site-urile sunt axate pe zona copii ( chat , muzica ,cantece pt copii, povesti , desene animate ,desene de colorat , jocuri etc ) As dori daca se poate cateva sugestii pentru numele domeniului. Mentionez ca nu voi lua un domeniu pe RO. Site-ul va adresa clientii pentru publicitate pe site-urile respective. Multumesc
Cu multa placere. Sa iasa de un proiect dulce, zic! :)
@midanius: gradi.info (domeniu inregistrat pentru prima oara in 2005) Extensia .info e foarte potrivit pentru un site de prezentare si toti cei care au luat contact cu lumea copiilor stiu ce inseamna gradi.
horoscoponline.net / .org
horoscopchinezesc.net / .org / .info - emd: 8.100
horoscop-saptamanal.org / .info - emd: 49.500
Mancaruri.info
Coafor.info
RochiiIeftine.info (pentru cei ce prefera fara cratima)
AdidasiIeftini.info