aiud.org
sejurgrecia.org
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
interesant, s a eliberat si aiud.net azi :)
Versiune printabilă
libere:
portofoliu.biz
eportofoliu.ro
portofolii.com
OFF: @Kidu - Na pont de la Broscoi: pitipoanca.net. Asta e pont pentru afaceri? Nu am nimic cu Broscoi sau cu tine, dar vreau sa-ti dovedesc ca oferi replici mai rautacioase doar cui nu-ti cade tie bine sau mai stiu eu ce.
ON:
vacantalamunte.org / .net
ofertecazari.com (toate libere)
mancaruritraditionale.com (toate libere)
ehoroscop.org
Bogdan: nu stiu daca ti a mai zis-o cineva, si mai ales cate negative imi iau pe tema asta, dar esti cam prost. Din punctul meu de vedere, nu am idee de ce inca iti este permis sa aberezi pe acest forum. Broscoi ptr tine trebuie sa fie un fel de zeu in materie de ponturi de domenii, nu ai voie sa il atingi, nu sa te indoiesti. In alta ordine de idei gasesti liber, de ex mancaruritraditionale.ro, ceea ce poate devenii o chestie interesanta, faptul ca nu verifici este o dovada cat de pe dinafara esti. Si nu in ultimul rand, da mi voie sa ti explic cat de importante sunt ponturile tale vs pontul lui Broscoi:
[pitipoanca] 5.400
[vacanta la munte] 590
[oferte cazari] < 10
[mancaruri traditionale] 480
PS: Cifrele reprezinta numarul de cautari lunare exacte pentru expresiile cautate.
N-o sa-ti iei negative, stai linistit, tot eu imi iau. Chiar nu am de gand sa-ti raspund la "dar esti cam prost", nu de alta, dar o dam in Taraf + ca nu mai am dispozitia de-a ma lua la harta cu tine sau cu altcineva. Din pacate, exista doar un zeu pentru mine, si acela nu e Broscoi. Cautarile alea pe care mi le oferi tu sunt egale cu 0. Iti dau un pont de manele si m-am scos, deci total irelevant ce mi-ai aratat.
Da Kidu, dar ce potential la nivelul de venituri are pitipoanca.net in comparatie cu celelalte 3 prezentate de Calin? Numarul mare de cautari nu inseamna automat venituri mai mari, mai ales in domeniul divertismentului, dar probabil stii deja asta. Plus ca uneori poti genera un profit mare pe o nisa foarte slaba la nivelul de "audienta".
Bogdan, pentru tine este irelevant cam tot ceea ce se scrie pe aici, din fericire pentru noi, si din nefericire pentru tine, este la fel de irelevant ( pentru noi ) ceea ce gandesti sau scrii tu.
Popescu Marian: intr-adevar, exista si cazuri din cele amintite de tine. dar nu este cazul in exemplele de mai sus. Daca imi permiti, iti reamintesc ca este un subiect in care oferim ponturi de domenii, nu cum putem monetiza o nisa. In plus, colegul Bogdan, nu intelege de ce dul Broscoi da ca si pont domeniul pitipoanca, este nedumerit, mai ales ca el are cateva domenii misto, cu sub 500 cautari.
De curiozitate, are cineva rabdare sa ia la mana ponturile celor doi sa faca un mic calcul cate au fost inregistrate ;)