L-am luat. Multumesc.
Versiune printabilă
E un domeniu bun . Sa-l stapanesti sanatos si sa-l utilizezi cu folos !
destinatii.eu
petreceri.eu
retele.org
libere
doar eu am impresia sau au disparut ultimele 1-2 posturi de aici? Nu stiu de ce dar eu mai devreme parca vazusem ceva posturi dupa cel al lui EDW.
cateva ponturi
traficul.com
stoptrafic.ro
scandalos.org, eu, biz, tv
magazin-virtual.net
ceva legat de cazare, preferabil sa fie usor brandabil, ma ajutati?
Si eu vreau tot ceva turistic .. ceva gen plimbarescu, plimbarici - sa aiba "o tenta" de comic.
Daca se poate as vrea sa primesc sugestiile prin pm, dupa ce mi-l aleg si il inregistrez o sa pun eu celelalte sugestii in topic..:)
LE: Vreau pentru piata din romania.. deci preferabil in romana si pe .ro
plimbarica.ro
tare..
Dar as vrea sa gasesc ceva mai diferit de exemple, adica este mult prea evident ca cele doua au fost sursa de inspiratie. Daca nu gasesc nimic am sa-l inregistrez pe asta(daca nu-l "fura" cineva)..
Multumesc oricum..
LE: Siteul o sa fie alcatuit dintr-o sectiune de anunturi(cazari, pensiuni..etc) una de articole si forum.. - sa va faceti o idee.
agentie-imobiliara.net
agentii-imobiliare.net
Holiday99 - cu acest cupon puteti inregistra domenii la pretul de doar 1,17$ la Godaddy!
Sper sa va fie de folos, eu l-am probat la un .com si a mers, pacat ca nu merge si pt reinnoiri :D
AgentieDePublicitate.net
Nu mai are nimeni idei pentru cerintele mele? ..
SuperOferte.net
SuperPromotie.com
licee.org
platesc.com .net .org .info (nu este un super domeniu dar poate ajuta pe cineva)
sportswallpapers.net / .org / .info libere daca va intereseaza :)
mersi pt breaza, rasnov, aventuri...
Cateva ponturi pentru .eu, cu toate celelalte extensii ( com,net,org,info,biz ) luate
criminalist.eu
cursulvalutar.eu
imobiliare-sibiu.eu
jocuri24.eu
parteneri.eu
pedichiura.eu
procuri.eu
proiectecase.eu
sapte.eu
multumesc pentru cursulvalutar.eu!
Ofer un domeniu .com/net/org/biz.. celui care imi da pontul cel mare.:)) - Domeniul va fi inregistrat la webnetinfo pe numele vostru.
Site-ul pentru care vreau domeniul va fi pentru piata din Romania(deci tld-ul va fi .ro) si va cuprine un forum, o arie de articole si una de anunturi pentru cazari.
Ca domeniu vreau ceva gen "trilulilu/plimbarici", ca sa pot face o mascota.
As aprecia daca imi puteti da ponturile pe pm, le voi pune eu aici pe cele care nu ma intereseaza(bine inteles, cu userul care mi le-a trimis).
eTeleviziune.com
agentie-turism.net
baieti.net
CosmeticeBio.net
BioCosmetice.net
OportunitatiDeAfaceri.net
Urziceni.org
Clipuri.info fierbinte ...
Facem un topic asemanator si pentru keyworduri ?
un pont pentru un domeniu cu tonuri de apel / ringtonuri .... preferabil .com .net sau .info ? multumesc anticipat!
tonuriapel.com
tonuriapel.net
sonerii.info
sonerii.org
melodiitelefon.com
melodietelefon.com
ringtonpolifonic.com
multumesc mult Zone pentru ponturi. cred ca voi alege unul din primele 2
@delpi: acelasi domeniu am vrut sa-l cumpar acum 2 zile :)) Macar... daca tot l-ai cumparat, foloseste-l cu cap! ;)
Salut,as vrea sa imi iau un domeniu pe nisa muzica..ceva moden ..sa postez despre muzica noua(nu manele/populara),filme..mondenitati
muzico.ro
o sa fie .info,cred ca am uitat sa mentionez..si daca iau muzico,e doar muzica,eu vreau si filme si stiri mondene.
romonden .com/net/org/info/biz liber ...
muzicasifilme.info
inmoden.info
mondenul.info
film-muzica.info
timpul-liber.info
Aveti ceva idei de domeniu .com sau .net legat de android. Vreau sa aiba in URL android si sa fie cat de cat usor de tinut minte... gen androidtips.com (androidcuvant.tld / cuvantandroid.tld) sau fandroid, mandroid (ati prins ideea). Sau poate aveti alte sugestii. Eu m-am gandit si mi-am facut o lista mica, dar vreau sa aleg ceva bun.
Mersi anticipat :D
greenandroid.net .org .info
green este de la culoarea lui verde :).
interesant ar fi green android . info
am luat androidmeme.com pana la urma, mi s-a parut interesant (meme: Internet meme - Wikipedia, the free encyclopedia) si androidlaptop.net. Nu ar fi o idee rea sa mai iau 2-3 .info sa fac niste sateliti pe alte servere...