Ah, scuze Krm. Credeam ca vrei sa-l vinzi :)
Si chiar daca sunt multe domenii de 3 litere liber, cred ca sunt si domenii care merita 1000 de euro cum ar fi ora.ro, aro.ro, unu.ro, ace.ro si altele.
Versiune printabilă
Am eu, y0.ro din o litera si o cifra. Cat merita?
Cred ca are un pret identic momentan cu domeniul de mai jos, parerea mea
Felicitari! 0y.ro este disponibil!
eu am i3.ro merita cam 300 de euro, dar asta in conditile in care e siteul asa cum este nici un caz domeniu nu ar merita asa, cred ca pe alt domeniu siteul ala ar merita vreo 250 de euro, asa ca ramane ca domeniu sa valoreze atat cat a costat cand l-am luat :)
daca tot e vorba de domenii de genul ... am si eu ilo.ro in caz ca e vreun doritor care sa faca o oferta greu de refuzat
in weekend o sa verific din nou domeniile .ro de 2 si 3 caractere sa vedem ce-a mai ramas liber
@kleampa
imi amintesc de o alta discutie pe softpedia; zice-se, toate domeniile din 2 caractere sunt luate. Dar daca totusi gasesti ceva interesant, nu ezita sa le imparti cu noi :D
@domualin - lista lui kleampa era partial corecta, adica el a verificat doar daca sunt inregistrate si a concluzionat ca nu mai sunt disponibile, nu i-a luat in calcul pe cei care le-au inregistrat cu plata anuala.
la acel moment eu aveam 20 de domenii de 2 caractere la care am renuntat, si astfel dupa 3 luni (in decembrie) au devenit din nou disponibile. cateva zile mai tarziu majoritatea au fost cumparate :)
@haos da ai dreptate, nu toate sunt inregistrate 'pe viata', deci mari sanse sa gasim unul bun :)