Pai banuiesc ca nu ati adus idei aici nefiind motivati sa implementati acea idee in cazul in care ati castiga domeniul respectiv.
Pai banuiesc ca nu ati adus idei aici nefiind motivati sa implementati acea idee in cazul in care ati castiga domeniul respectiv.
Scriu pe BogdanAnghelina.ro.
Poti sa dai de mine usor, @contact.
Dragos, daca vrei sa participi esti invitatul meu, altfel ia si invata de la ceilalti participanti cum se aplica ambitia congruenta cu talentul si ideile proprii. Cat despre haos, iti rezolv eu misterul pe care ai incercat sa-l dezlegi de atatea ori: teoria haosului spune ca un o variatie oricat mica poate schimba un sistem oricat de complex.
In cazul oamenilor.. o idee. O singura idee. Daca ideil mele n-au dat roade, merita sa incerc sa sustin idele altora. In cazul in care o singura idee da roade, am in ce sa investesc cu siguranta in viitor
Tu ai o idee in care merita sa investesc? Afara de alea de pe siteurile tale in care exista doar continut preluat/tradus sau idei preluate. Sau o tii doar pentru tine crezand ca intro zi o sa dai marea lovitura si sa castigi doar tu de pe urma ei![]()
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
N-am prea inteles ultima fraza, in orice caz iti pot spune cu singuranta ca nicio idee spusa aici nu a fost unica. Exista in afara astfel de site-uri, mai ales ideeile spuse pentru alcohol.ro , sunt idei preluate.
Eu nu stiu sa am vreun site cu continut preluat/tradus.
Spor la idei!
Poti sa dai de mine usor, @contact.
felicitari dragos pentru continutul tau unic nepreluat/netradus dar nu toti suntem inzestrati cu darul scrierii... si la urma urmei... daca noi nu stim sa scriem nu avem voie sa mancam o paine alba cu mac sau ce?
la sisde miliarde de site-uri te mai astepti sa creezi ceva original?
crezi ca youtube au fost singurii care au avut ideea de a face un site de genul? ei au avut banii necesari si au acoperit o nevoie, nu a fost o idee.
in romanica singura nevoie pe care poti sa o acoperi (sa scoti si niste bani fara prea mult stres) sunt siteurile de dating, filme cscscs torente sau stiri din sport restul sunt doar pionierisme.
Dupa cum vezi, chiar daca youtube sau hi5 sunt deja epice la noi tot se intra pe trilu sau pe sentimente si inca mai e loc pe nisa asta lejer pentru ca nu poti sa-ti fidelizezi vizitatorii.
site-uri gen software review sau download sunt futuriste (adica din viitooor frate) deocamdata. cetatenii sunt preocupati de gripa porcina, perpetuarea speciei si sa vada ultimul film pe torente ca-i mai ieftin.
de asta NU putem avea idei originale, le avem degeabain cel mai bun caz tu pe site-urile tale sa ai un 1000 saptamanal nu pentru ca nu sunt site-urile optimizate sau nu scrii tu bine.... ci pentru ca nu are cine le citi... personal daca am nevoie de un soft intreb un prieten sau in cel mai rau caz trag ceva de pe un site din afara (pe care il stiu de multi ani) nici nu mi-a trecut prin cap sa ma uit pe un site romanesc.
in fine am transformat chestia asta intr-un flame si am scris lucruri care probabil au fost deja scrise(am facut greseli de ortografie probabil deja facute - de exemplu nu am pus pauza dupa scrise si [paranteza de mai devreme]).. nici intr-un forum nu pot fi original...
ps: nu e bine sa iesi din tipare cateodata, cetateanul se sperie nu intelege si pleaca si-ti mai da si un comment "ce-i cu saitu asta fraiere? am vazut eu un sait mai benga ca al tau"
Ultima modificare făcută de ibaldazar; 29th January 2010 la 13:00. Motiv: pen ca-s analfebet daia
compara preturi si viziteaza forumul wow romania
Ideile unice pe planeta asta s-au terminat de acum cateva sute sau poate chiar mii de ani. Azi mai exista doar idei nepuse inca in practica. Si evident acelea care pot fi puse in practica pot avea un impact important din care s-ar putea sa te si alegi cu ceva (bani, reputatie) sau nu.
Ultima fraza este o porvocare sa participi cu o idee pusa in practica, asta bine inteles daca esti capabil desigurAsa la datul cu parerea despre ideile altora sau despre orice se mai pricep inca 18,4 milioane de romani.
Si ca sa ramanem ontopic, observ ca nu prea mai sunt participanti noi, asa ca ma apuc sa analizez "lucrarile" depuse pana acum.
@ibaldazar - bine spus. no comment. (ai formulat poate mai bine decat mine)![]()
Ultima modificare făcută de haos; 29th January 2010 la 13:00.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
corectdeja am deviat de la subiect
dar de ce nu apar mai multe propuneri?
Ultima modificare făcută de ibaldazar; 30th January 2010 la 15:00.
compara preturi si viziteaza forumul wow romania
Si ce se mai aude cu domeniile ? Ai luat vreo decizie sau ideile sunt prea monotone :-) ?
Scriu pe BogdanAnghelina.ro.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)