Domenii ca asta mai rar.
Sa zicem ca l-as vinde, ar incepe licitatia de la 400 E, ca atat oferta. Nu prea as vrea sa-l vand, dar cat ati da? M-ar incanta o suma de genul XXXX . Mai multe detalii pe PM, "licitatie" poate sa inceapa.
Versiune printabilă
Domenii ca asta mai rar.
Sa zicem ca l-as vinde, ar incepe licitatia de la 400 E, ca atat oferta. Nu prea as vrea sa-l vand, dar cat ati da? M-ar incanta o suma de genul XXXX . Mai multe detalii pe PM, "licitatie" poate sa inceapa.
nu reusesc sa inteleg de ce il evaluezi la mai mult de 400E.
daca mi-ar ofery cineva 400E pe boby.ro, nu as ezita o secunda.
bobby.ro e alta poveste, dar nu de departe.
brand name gen zoso.ro :)
intreaba-l pe zoso cu cat ar da doar domeniu. Ei bine mie mi se pare mai bun de 10 ori ca zoso .
Zoso omul l-a branduit pe zoso domeniu, in schimb aici boby domeniul il branduieste pe Boby omul.
Nu sunt asa de afectat de criza incat sa ma bucur de 400 E .
Si apropo, as vrea si eu daniel.ro pentru 400 E .
Şi eu am dorit doro.ro.
Dar sincer, decāt să-i dai lui 400 de euro mai bine īţi faci marcă īnregistrată de banii ăia şi īl "sileşti" să ţi-l dea.
boby.ro - nume de caine.
zoso si-a facut brandul dupa ani si ani de munca nu peste noapte doar cu domeniul. Nu a fost de la inceput un brand. A fost nickul care aduce a albumul 4 de la led zepellin si in timp, cum omu stia cate-o chestie despre online si a vazut valul prielnic s-a urcat pe el inaintea celorlalti si a stiut sa se mentina acolo, Zoso.Ro s-ar putea zice ca a devenit un mini brand
Tu nu oferi un brand, oferi un nume care suna a caine. Bobby omul va fi cu doi de b intotdeauna iar boby cainele va fi cu un singur b. Eu nu as da nici 20j de euro pentru el si sa crezi ca valoreaza peste 400 euro mi se pare absurd.
daca iti faci marca inregistrata DUPA ce omul a luat domeniul, nu ai sanse (legal) sa il fortezi sa iti "cedeze" domeniul.
cat despre boby.ro... ce pot sa spun, multa bafta.
400 € ? Si de ce as da ma rog frumos bani astia pentru boby.ro? Subscriu la ce a spus Nosfer
Fa-ti tu marca inregistrata pe un nume. Tu si Becali :clap: , el vroia sa-si faca banca. Apoi vezi cat te costa avocatul ca sa iei numele :)
In fine, sa terminam circul, nu ma intereseaza nici o parere despre domeniu, brand pentru ca nu vreau sa intru in polemici. Este clar ce am postat, nu vreau alte opinii. Daca vreti deschidem un nou thread unde discutam offtopic despre boby, bobby, zoso, doro samd.
chiar daca e offtopic, eu unul am ramas ametit foarte mult timp.
Nu observasem diferenta intre "Daniel" si "Danielu" si credeam ca e una si aceeasi persoana, si eram numai wtf, vorbeste singur cu el , si nimeni nu observa si tot se insista cu vorbitul "singur", a fost foarte ciudat.
Sincer si eu confund din cand in cand. Asta pentru ca atunci cand am intrat eu in online Daniel era luat de mult pe toate forumurile si domeniul inclusiv.
Revenind putin la domeniul asta, nu am sperat niciodata sa-l dau. In plus nu este domeniu cu care sa faci o afacere. Este ceva de orgoliu pentru cineva cu multi bani. Mi-a spus ca i-a oferit cineva 400 E si ca nu-l da. I-am propus sa-i ceara 5-6 sute, iar acum ramane de vazut. Nefiind in postura cumparatorului e normal sa nu dai 2 bani pentru nimic. Dar fiind destul de orgolios si cu ceva bani in portofel poate ai accepta un astfel de deal.
Offtopic end.
i-as da lista asta clientului respectiv:
boby.me AVAILABLE
boby.us AVAILABLE
boby.biz AVAILABLE
boby.tv AVAILABLE
boby.nu AVAILABLE
boby.org.uk AVAILABLE
boby.in AVAILABLE
me, us, in, tv si poate chiar si "nu" ar da chiar bine pentru doar $20.
Hai ca asta e tare :))
Boby.ro nu este tot una cu alex.ro sunt doua nuante diferite, cat despre zoso.ro - este un nume dezvoltat in cativa ani de zile.
Pentru mine, valoarea unui nume de domeniu este in functie de ideea pe care o am pentru acel domeniu. Poti avea si xsgcxjsf.ro daca ai o idee traaznet pe el, face toti banii.
Socotind la rece, Boby.ro esre un nume scurt, direct, cunoscut, care daca sti ce sa faci cu el, ai sanse sa faci ceva ok, si chiar este branduibil, cum ar fi si un nume de domeniu pe care il am eu, BILI.RO .
Ideea conteaza, dupa ceea restul.
Si eu sunt nascut in Iasi :P.
L-ai luat tu?