universnews.com si-a gasit un nou proprietar ... maine se va face transferu
Versiune printabilă
universnews.com si-a gasit un nou proprietar ... maine se va face transferu
deci am vandut universnews.com .. cu 40E ... la un baiat de pe forum ... el acum vine si imi zice ... domnule m-ai fraierit .. mai da-mi un domeniu .. iebet.com pentru ca unviersnews.com era 25E ...
acum vin si intreb... sunt eu vinovat cu ceva ? l-am fraierit eu pe acest baiat? daca mi-a facut oferta de 40 si mi-a dat 40 cu ce sunt eu vinovat ?
uvxh.com 500ron
iebet.com 50 ron
peretea.com 70 ron
Daca i-ai ascuns anumite detalii esentiale eu zic ca esti vinovat. In cazul in care produsul prezentat este la fel cum l-ai prezentat "la revedere drum bun".
In cazul meu sunt foarte multumit de domeniul luat de la tine, deja am recuperat investitia si sunt pe + 80$ ( asta ca sa le dau un imbold viitorilor cumparatori ai tai ).
da, cred nu mai este nimic de facut. Ideea este sa pui in balanta faptul ca nu vei mai face nici un deal cu el pentru 15E. Cert este ca nu te poate acuza nimeni atat timp cat nu l-ai dat la licitatie si nu ai specificat ceva concret. Asupra preturilor te razgandesti de la o zi la alta. De exemplu pentru cel de la tine a 2-a zi am cerut 60-70 $. Nu mi-a dat nimeni. Acum cer 150-200$, sigur n-o sa-mi dea nimeni, dar asta ar fi pretul la care mi-ar conveni sa-l vand.
peretea.com are si un site filme.peretea.com care aduce ceva castiguri si are pr1 10E urgent
iebet.com 10E urgent
scot la licitatie cateva domeni unele le vand altele le cedau:
lag.ro 150E
fanclubs.ro 100E
proimobiliare.com 100E
uvxh.com 100E
iebet.com 8E
peretea.com are si un site mic cu pr 1 filme.peretea.com 10E