stie cineva vreun registrar care da domenii .ro la pret rezonabil ..... ceva in genul .it sau .es?
in afara de rnc sau vreun partener al rnc.
stiu ca sunt ... am vazut cu ceva timp in urma pe nisthe site uri in afara si domenii .ro platite anual
Versiune printabilă
stie cineva vreun registrar care da domenii .ro la pret rezonabil ..... ceva in genul .it sau .es?
in afara de rnc sau vreun partener al rnc.
stiu ca sunt ... am vazut cu ceva timp in urma pe nisthe site uri in afara si domenii .ro platite anual
Oricine vinde domenii .ro trebuie sa fie partener RNC indiferent ca e din Romania sau din alta tara.
pana se schimba politica RNC, mi se pare perfect acceptabil 52$ pentru un domeniu pe o perioada nelimitata.
Si mie mi se pare chiar foarte putin !
Eu am trei domenii si nu mi se pare ca am platit prea mult , ba chiar mai vreau sa iau inca cinci , ca nu se stie ce vremuri vin !
Suna ciudat domenii .ro platite anual (in prezent). Nu cumva e vorba de unii care cumpara domeniul pe numele lor si apoi ti-l inchiriaza tie ? Citeste cu mare atentie conditiile lor, sa nu ai surprize mai tarziu !
Se poate plati si anual, deocamdata se ofera de unele companii doar in pachete de servicii (ex. vodafone, romtelecom).
Pentru un partener rnc, se pot oferi probabil la aproximativ 50lei/an, probabil majoritatea dintre cumparatori profera totusi sa plateasca mai mult pentru perioada nedeterminata.
Si Romtelecom si Vodafone asta fac , dar cine le ia practic nu le cumpara , le inchirieaza !:(
Eu nu as inchiria un domeniu ro , ca sa nu am mai apoi surprize !
Indiferent de unde il cumperi, tot nu esti proprietar pe un domeniu .ro (pentru simplu fapt ca odata cumparat nu poti sa il vinzi mai departe). Deci teoretic nu e nicio diferenta intre cele 2 modalitati de inregistrare.
Poti in schimb sa transferi dreptul de inregistrare , adica sa cedezi aceste drepturi si il inregistreaza altcineva pe numele lui !