Imi cer scuze, am avut impresia, cand ti-am citit postul, ca te referi la site-ul lui Federals.
Ai dreptate in legatura cu cel al lui un_mic.
Versiune printabilă
Imi cer scuze, am avut impresia, cand ti-am citit postul, ca te referi la site-ul lui Federals.
Ai dreptate in legatura cu cel al lui un_mic.
Sorry, al meu e offline de ceva timp, trebuie sa ma cam ocup de facultate in perioada asta :P
Originalitatea site-ului consta in ideea ca nu exista (sau eu nu am gasit) un site unde sa poti asculta gratuit melodiile care se afla intr-un anumit top la un anumit post de radio. Aceasta este ideea de baza.
In ceea ce priveste "continutul original": din punctul meu de vedere un site nu trebuie sa aiba continut original; poate sa fie numai ideea originala; de exemplu google nu are continut original deloc (in afara de nume) si totusi are succes. Incercati sa priviti "outside the box" !
Site-ul este la versiunea 1.0. Acum se lucreaza la versiunea 2.0 unde o sa poti sa incarci mai multe topuri/playlisturi in acelasi timp, o sa aiba un chat online, o sa ofere posibilitatea utilizatorului sa voteze sau sa comenteze o anumita melodie si foarte multe alte imbunatatiri.
Cand esti lipsit de argumente, este usor sa oftezi ca esti neinteles de ceilalti, ca numai tu privesti "outside the box". Uite, imi fac si eu un site cu videoclipuri de pe youtube: un top al celor mai stralucitori dinti ai figurantilor din videoclipurile melodiile care se afla in diferite topuri ale unor posturi de radio din topul preferintelor romanilor care au achizitionat recent un top de hartie. Este o idee originala, dar pe site vor fi doar niste videoclipuri de pe youtube, selectate dupa un anumit criteriu. Dar tot videoclipuri de pe youtube raman.