-
Site-urile care au fost inscrise si nu au fost verificate raman intr-un "waiting list", dar cele care au fost verificate si nu au fost aprobate, sunt sterse de obicei (uneori insa, editorul prefera sa-l pastreze in waiting list, pentru a vedea cum evolueaza). Nu ar fi rau sa-l reinscrii, daca spui ca au trecut doua luni de la ultima inscriere.
-
Mai astept un pic pentru ca vreau sa mai fac niste modificari de design, un pic de promovare etc. si nu vreau sa grabesc lucrurile nici de data asta.
Mersi.
-
Am avut placuta surpriza acum un an de a trimite un site si a-mi fi aprobat a doua zi, unul sa fie aprobat si sters iar dupa ce l-am retrimis aprobat instant ( cam ciudata treaba pt mine din moment ce site-ul era ok sa-mi fie sters) iar acum am incercat de 2 ori sa trimit un nou site pana m-am dat batut.
categoria unde am trimis si tot erau sigur 100% ok, are continut original si destul si totusi nimic...poate chiar ideea in sine de a fi editat de alti oameni sa dea rateuri, ma gandesc ca totusi poti pica in mana unuia care sa faca parte din concurenta ta
-
Daca nu primesti un ban explicit nu te poti pronunta ca a esuat inscrierea.
Nu ai nici un feed-back. De fapt linkul cu feed-back l-au si dezactivat.
Se pare ca duc lipsa de editori. Nu este exclusa si mana concurectei