Intrebarea poate sa fie alt fel, de ce sa imi inscriu (sau nu) site-ul in DMOZ ?
Si raspunsul meu e la fel de simplu, de ce sa nu il inscrii ? Si foarte putini vizitatori daca iti vin sunt buni si aia, nu ?
Intrebarea poate sa fie alt fel, de ce sa imi inscriu (sau nu) site-ul in DMOZ ?
Si raspunsul meu e la fel de simplu, de ce sa nu il inscrii ? Si foarte putini vizitatori daca iti vin sunt buni si aia, nu ?
Nu e vorba de generare de trafic, e vorba de un link bun si gratis.
Dmoz cel putin pentru Romania e doar o resursa SEO si atat. Link bun, gratis, nu usor de obtinut.
@eddy Nu te opreste nimeni sa te axezi si pe alte surse, dar daca il poti obtine nu vad de ce l-ai refuza, nu dureaza mult sa te inscrii si nu ai nimic de pierdut
Retired
Pe vreme cand puteai sa duci in prima pagina un site doar din inscrierea in directoare dmoz iti dadea un link foarte bun. Erau multe directoare importante care-ti dadeau linkuri bune. Multe din ele erau contracost. Yahoo de ex cerea vreo 600$ anual pt inscrierea in directorul lor.
Mai sunt si pe la noi tampiti care cer sute de eur pe luna pt un link de calitate (trafic.ro cere 350eur lunar pt un link sitewide, in homepage sau cum vrei tu)
Linkurile cumparate nu prea mai sunt asa eficiente(risti penalizari mari +ca un link nu iti va garanta #1 in serp in nici o nisa) si nici nu prea mai sunt rentabile, cu 350eur stai lejer in google adwords o luna intreaga.
Daca ma intrebi pe mine 350 euro e mult chiar si pt linkuri . Faceam doar o comparatie intre tampenia de a cere bani multi pe un link si a crede ca un link (chiar si pe dmoz) te va rezolva cu positionarea in SERP.
Revenind la subiect, luati-va gandul fratilor de la DMOZ ca pierdeti timpul degeaba.
Una bucata articol stufos de 2000 cuvinte pe un wordpress sau google plus tine mai bine de "foame"
..parerea mea
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Ori vb eu chineza, ori intelegi tu printre randuri.
0. pai nu e asa? eu am stat o luna cu doua campanii promotionale 50+200ron intr-o nisa anume. 350eur cred ca e suficient pentru marea majoritate a cazurilor.
1. 350 euro e o suma, pe care unii o considera mare sau mica, in functie de nisa. nu vreau sa stric "piata" nimanui, dar am vazut rezultate foarte bune si pe costuri mult mai mici
2. era vorba pretul linkului de pe trafic.ro
3. Orice link ajuta in serp. Nu am zis ca linkurile nu sunt bune, doar ca exista riscul sa fii penalizat daca cumperi excesiv linkuri
4. Prefer un articol de 2000 cuvinte pe un wp decat sa alerg dupa un link pe dmoz
Nu vreau sa par vreun mare cunoscator SEO, tot ce am scris sunt experiente proprii.
Inca astept o persoana care sa spuna ca listarea in DMOZ l-a dus pe culmile linkbuildingului si ca a avut pozitii in SERP cum alte site-uri n-am mai intalnit fara acel link din director.
Cand iti spui parerea, e foarte bine sa "citezi" persoana careia ii raspunzi, sau sa explici si de ce crezi asta.
SEO e SEO, e un termen general, iar tipurile de site-uri si nisele sunt extrem de diversificate. Iar tu generalizezi, ceea ce e gresit.
Incearca sa citesti ce ai scris mai sus, consideran ca era vorba despre o nisa de incaltaminte. Magazin cu 50 de categorii si 1000 produse. Acum vezi daca mai are sens ce ai spus.
Daca nu te intrabam eu si postul asta avea 1000 de vizite, lumea spunea asa:
-cu 350 euro stai lejer in adwords TATA, (cu toate ca sunt nise unde nu stai nici 1 zi)
- de ce sa dai asa mult pe links, exista free (really? cu 350 euro cumperi de multe ori 1 singur link, de care chiar ai nevoie)
- nu are sens sa dai bani multi pe 1 link, mai bine 10 gratis
- link-ul nu te ajuta, asa ca "baga content". (incearca un articol de 2000 cuvinte pe masini de spalat si spune-mi de ce nu treci de magazine cu 0 content)
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
a mai reusit sa adauge cineva link pe dmoz ?
Eu am incercat cu o multime de site-uri si nu am nici macar unul acceptat.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)