Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 23

Subiect: Cat de importanta mai este inscrierea in DOMZ in 2015?

Stirbu Daniel este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    5th September 2014
    Locaţie
    Dofteana, Bacău
    Vârstă
    27
    Posturi
    16
    Putere Rep
    0

Implicit

Intrebarea poate sa fie alt fel, de ce sa imi inscriu (sau nu) site-ul in DMOZ ?
    Si raspunsul meu e la fel de simplu, de ce sa nu il inscrii ? Si foarte putini vizitatori daca iti vin sunt buni si aia, nu ?

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    32
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de Stirbu Daniel Vezi Post
    Intrebarea poate sa fie alt fel, de ce sa imi inscriu (sau nu) site-ul in DMOZ ?
    Si raspunsul meu e la fel de simplu, de ce sa nu il inscrii ? Si foarte putini vizitatori daca iti vin sunt buni si aia, nu ?
    Cu ce te incalzesc cativa utilizatori dintr-un director strain? Mai mult te-ar putea interesa aspectul strict legat de seo, insa mai bine te-ai axa pe surse de linkuri mai related.

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    42

Implicit

Nu e vorba de generare de trafic, e vorba de un link bun si gratis.

Dmoz cel putin pentru Romania e doar o resursa SEO si atat. Link bun, gratis, nu usor de obtinut.

@eddy Nu te opreste nimeni sa te axezi si pe alte surse, dar daca il poti obtine nu vad de ce l-ai refuza, nu dureaza mult sa te inscrii si nu ai nimic de pierdut
    Retired

RedJohn este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    7th April 2013
    Posturi
    199
    Putere Rep
    22

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Pe vreme cand puteai sa duci in prima pagina un site doar din inscrierea in directoare dmoz iti dadea un link foarte bun. Erau multe directoare importante care-ti dadeau linkuri bune. Multe din ele erau contracost. Yahoo de ex cerea vreo 600$ anual pt inscrierea in directorul lor.
    Mai sunt si pe la noi tampiti care cer sute de eur pe luna pt un link de calitate (trafic.ro cere 350eur lunar pt un link sitewide, in homepage sau cum vrei tu)
    Linkurile cumparate nu prea mai sunt asa eficiente(risti penalizari mari +ca un link nu iti va garanta #1 in serp in nici o nisa) si nici nu prea mai sunt rentabile, cu 350eur stai lejer in google adwords o luna intreaga.

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    32
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de RedJohn Vezi Post
    cu 350eur stai lejer in google adwords o luna intreaga.
    Si daca stii ce linkuri sa cumperi poti sta in prima pagina un an intreg pe o nisa bunicica. Adwords nu e mereu cea mai buna solutie, mai ales daca nu ai experienta cu el. La inceput poti toca sute de euro instant, fara macar sa iti recuperezi ceva din investitie.

Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    7th April 2013
    Posturi
    199
    Putere Rep
    22

Implicit

Daca ma intrebi pe mine 350 euro e mult chiar si pt linkuri . Faceam doar o comparatie intre tampenia de a cere bani multi pe un link si a crede ca un link (chiar si pe dmoz) te va rezolva cu positionarea in SERP.
    Revenind la subiect, luati-va gandul fratilor de la DMOZ ca pierdeti timpul degeaba.
    Una bucata articol stufos de 2000 cuvinte pe un wordpress sau google plus tine mai bine de "foame"
    ..parerea mea

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

Implicit

Daca ma intrebi pe mine 350 euro e mult chiar si pt linkuri . Faceam doar o comparatie intre tampenia de a cere bani multi pe un link si a crede ca un link (chiar si pe dmoz) te va rezolva cu positionarea in SERP.
    Revenind la subiect, luati-va gandul fratilor de la DMOZ ca pierdeti timpul degeaba.
    Una bucata articol stufos de 2000 cuvinte pe un wordpress sau google plus tine mai bine de "foame"
    ..parerea mea
    0. cu 350eur stai lejer in google adwords o luna intreaga.
    1. 350 euro e mult pentru links?
    2. tampenia de a da bani multi pe un link
    3. Un link nu ajuta in serp?
    4. un articol de 2000 cuvinte pe un wp tine mai bine de "foame"

Eu unul nu te inteleg, poti sa explici?
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    7th April 2013
    Posturi
    199
    Putere Rep
    22

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    0. cu 350eur stai lejer in google adwords o luna intreaga.
    1. 350 euro e mult pentru links?
    2. tampenia de a da bani multi pe un link
    3. Un link nu ajuta in serp?
    4. un articol de 2000 cuvinte pe un wp tine mai bine de "foame"

Eu unul nu te inteleg, poti sa explici?
    Ori vb eu chineza, ori intelegi tu printre randuri.

0. pai nu e asa? eu am stat o luna cu doua campanii promotionale 50+200ron intr-o nisa anume. 350eur cred ca e suficient pentru marea majoritate a cazurilor.
    1. 350 euro e o suma, pe care unii o considera mare sau mica, in functie de nisa. nu vreau sa stric "piata" nimanui, dar am vazut rezultate foarte bune si pe costuri mult mai mici
    2. era vorba pretul linkului de pe trafic.ro
    3. Orice link ajuta in serp. Nu am zis ca linkurile nu sunt bune, doar ca exista riscul sa fii penalizat daca cumperi excesiv linkuri
    4. Prefer un articol de 2000 cuvinte pe un wp decat sa alerg dupa un link pe dmoz

Nu vreau sa par vreun mare cunoscator SEO, tot ce am scris sunt experiente proprii.
    Inca astept o persoana care sa spuna ca listarea in DMOZ l-a dus pe culmile linkbuildingului si ca a avut pozitii in SERP cum alte site-uri n-am mai intalnit fara acel link din director.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

Implicit

Ori vb eu chineza, ori intelegi tu printre randuri.

0. pai nu e asa? eu am stat o luna cu doua campanii promotionale 50+200ron intr-o nisa anume. 350eur cred ca e suficient pentru marea majoritate a cazurilor.
    1. 350 euro e o suma, pe care unii o considera mare sau mica, in functie de nisa. nu vreau sa stric "piata" nimanui, dar am vazut rezultate foarte bune si pe costuri mult mai mici
    2. era vorba pretul linkului de pe trafic.ro
    3. Orice link ajuta in serp. Nu am zis ca linkurile nu sunt bune, doar ca exista riscul sa fii penalizat daca cumperi excesiv linkuri
    4. Prefer un articol de 2000 cuvinte pe un wp decat sa alerg dupa un link pe dmoz

Nu vreau sa par vreun mare cunoscator SEO, tot ce am scris sunt experiente proprii.
    Inca astept o persoana care sa spuna ca listarea in DMOZ l-a dus pe culmile linkbuildingului si ca a avut pozitii in SERP cum alte site-uri n-am mai intalnit fara acel link din director.
    Cand iti spui parerea, e foarte bine sa "citezi" persoana careia ii raspunzi, sau sa explici si de ce crezi asta.

SEO e SEO, e un termen general, iar tipurile de site-uri si nisele sunt extrem de diversificate. Iar tu generalizezi, ceea ce e gresit.

Incearca sa citesti ce ai scris mai sus, consideran ca era vorba despre o nisa de incaltaminte. Magazin cu 50 de categorii si 1000 produse. Acum vezi daca mai are sens ce ai spus.

Daca nu te intrabam eu si postul asta avea 1000 de vizite, lumea spunea asa:

-cu 350 euro stai lejer in adwords TATA, (cu toate ca sunt nise unde nu stai nici 1 zi)
    - de ce sa dai asa mult pe links, exista free (really? cu 350 euro cumperi de multe ori 1 singur link, de care chiar ai nevoie)
    - nu are sens sa dai bani multi pe 1 link, mai bine 10 gratis
    - link-ul nu te ajuta, asa ca "baga content". (incearca un articol de 2000 cuvinte pe masini de spalat si spune-mi de ce nu treci de magazine cu 0 content)
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

zona este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th July 2015
    Posturi
    10
    Putere Rep
    0

Implicit

a mai reusit sa adauge cineva link pe dmoz ?

Eu am incercat cu o multime de site-uri si nu am nici macar unul acceptat.

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cat de eficienta este inscrierea in directoare?
    De lovelife în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 53
    Ultimul Post: 27th February 2013, 12:15
  2. Care este importanta unei redirectionari si cum se face?
    De RCM în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 14th August 2011, 13:36
  3. Inscrierea in directoare web este uneori de pomana
    De tataraseni în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 19
    Ultimul Post: 18th May 2009, 09:18
  4. Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 10th March 2009, 16:05
  5. Cat de importanta este folosirea keywords-ului ales in numele domeniului ?
    De autosos în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 21
    Ultimul Post: 4th December 2006, 21:51

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •