-
Suggest URL not working
Acum vreo 2 saptamani am incercat sa adaug un site si am observat ca pagina de suggest url dadea eroare de 404 Not found.
M-am gandit ca au ceva probleme tehnice si am zis sa revin, vreo 1 saptamana pe acea pagina in care completai formularul apare un anunt ca serviciul nu este disponibil temporar.
Mi se pare mie sau ceva pute? Sa fim seriosi, o problema tehnica nu ar trebui sa dureze 2 saptamani la dmoz ca sa fie reparata si tocmai pagina de Suggest URL.
Se schimba ceva major pe acolo sau pur si simplu dmoz nu va mai accepta inscrieri in vechiul mod?
Stie cineva ceva mai concret legat de subiectul asta? :goth:
-
Da...sint niste probleme pe care administratorii ODP le intampina de vreo 3 saptamani. Nici nu editor nu are acces la contul de editare...si deci nici ODP-ul nu prea merge.
Asa ca ..asteapta sa nu mai puta...ptr. ca nu are acces mai nimeni la el.
-
Mi se parea un pic cam exagerat ca odp-ul sa aiba o problema tehnica si sa nu fie reparata in 2-3 saptamani.
-
Linistiti-va baieti... Am cumparat ODP-ul acum 4 saptamni si acum facem schimbari majore... In curand ii vom da drumul. Va multumesc pentru intelegere.
-
Weee, pot sa imi adaug si eu 255 de siteuri fiecare in vreo 30-40 de categorii? ;)
-
E foarte exagera..mergeti care top68..e un director mai bun.
Multumim de "intelegere".
-
Stie cineva ce se intampla la Dmoz? De ceva timp incerc sa submit un url in director, si ma lovesc de aceeasi problema: "Service Temporarily Unavailable".
Am vazut ca aici pe forum sunt si cativa editori. Stiti voi mai bine care e problema, si cand se va rezolva? E legata cumva de penuria de editori despre care am mai citit?
Multumesc anticipat pentru un raspuns rapid si detaliat!
Suplimentar, categoria de cumparaturi din dmoz.ro nu merge nici ea: "The page cannot be found"
Sa poate e doar temporar.
Desi incep sa am un feeling ca dmoz se va inchide in curand...
-
Iti sugerez sa recitesti ultimile mele posturi din sectiunea asta.
Am spus odata ca sint niste probleme legat de DMOZ.
Trebuie facut topicuri ptr. orice prostie?
-
Pe forumul editorilor scrie ca sunt probleme cu serverele. Cica paginile care se vad acum sunt pagini STATICE luate de pe backup..... Evident, nu mai merg multe.... Parerea mea e ca pute grav...!
Get well soon, dmoz!
-
cand se rezolva problema?
Va mai merge vreodata?
Cotizam sa mearga :P