-
Eu am incercat de nenumarate ori sa imi inscriu siteul in Dmoz, dar pana la urma am renuntat si in afara de asta, cred ca nu ma mai intereseaza, Dmoz este o sursa pentru motoarele de cautare, dar siteurile mele sunt indexate si cred ca aparitia acolo nu imi va aduce mari beneficii.
-
Oare merita atata bataie de cap acest dmoz? Din experienta mea cu dmoz, eu nu am simtit nicio schimbare dupa listarea in director. Este un simplu backlink si atat.
Scuze, acum am vazut ca am postat la un topic inactiv de un an.
-
imi puteti spune si mie de ce nu imi accepta forumul din semnatura in Top: World: Românã: Artã: Forumuri de discuţii (dmoz)
-
Eu am inscris doar asa cel mai mare si mai cunoscut forum apicol din tara ( nu era inscris ) si a trecut ceva timp si nu se cunoaste nici o miscare.
Forumul nu e al meu e al unor cunostiinte ( de fapt imi sunt concurenta :) :) ) dar l-am inscris fiindca am vrut sa vad ce si cum, fiind frustrat de faptul ca nici un site sau forum de al meu nu a fost acceptat.
Daca viitoare poate inscriu Wikipedia sau Ahrefs sa vedem nici ele nu indeplinesc cerintele? :) :) :)