Rezultate 1 la 2 din 2

Subiect: Cum pot Recuperare cont Facebook hackuit și furat în 2023 ?

felix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Locaţie
    Baia Mare
    Vârstă
    51
    Posturi
    1.340
    Putere Rep
    44

Implicit Cum pot Recuperare cont Facebook hackuit și furat în 2023 ?

Cum pot Recuperare cont Facebook hackuit și furat în 2023 ?
    Un prieten de-al meu și-a pierdut contul de Facebook, deoarece a fost hackuit. Adresa de mail și numărul de telefon i-au fost schimbate, iar acum nu mai avem acces la cont. În prima fază, a primit un mail care anunța că adresa și numărul de telefon au fost schimbate, iar mai jos era un buton cu textul "Dă click aici dacă nu ai fost tu." Am urmat procedura de acolo, dar nu am reușit să facem nimic. Apoi, am urmat o altă procedură, accesând linkul facebook.com/hacked unde am urmat pașii, trimițând o poză cu buletinul și adresa veche de mail a contului. După câteva minute, am primit două mailuri: cererea noastră a fost acceptată, și ni s-a dat o parolă care este valabilă până la 14.08.2023, pentru a ne loga în cont. În al doilea mail, am primit următorul mesaj: "Salut, USER! Ai adăugat recent mail@mailusero la contul tău de Facebook. Te rugăm să confirmi această adresă de e-mail pentru ca noi să-ți putem actualiza datele de contact. Este posibil să ți se ceară să introduci acest cod de confirmare: 1***0," iar în mail era inclus și un buton de confirmare.

Am acces la toate mailurile de recuperare, și totuși nu reușesc să restabilesc contul. A mai reușit cineva să recupereze un cont? Aveți vreo idee cum aș putea face asta?

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.775
    Putere Rep
    32

Implicit

Da, eu am patit treaba asta, am rezolvat direct prin contact cu cei de la FB, ei au log-urile, deci vad de unde a fost accesat de hacker. Am vrut sa vad unde am scris pe tema asta cum am facut, nu am gasit, dar nu a fost complicat, au cerut sa dovedesc ca sunt eu si apoi a mers destul de repede. Tin minte ca m-au transferat ei de la suportul obisnuit la cel special pentru astfel de situatii. Au fost amabilii si chiar mi-au recuperat paginile si grupurile - imi fusese retras rolul de admin. Rabdare trebuie, sa tot comunici cu ei.
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Recuperare pagina Facebook?
    De arheus în forumul Discutii Social Media
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 12th May 2018, 09:46
  2. Recuperare cont FaceBook
    De Rapsodia în forumul Discutii Social Media
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 26th April 2018, 13:48
  3. Cont paypal furat!
    De edy12006 în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 14