Cum pot Recuperare cont Facebook hackuit și furat în 2023 ?
Un prieten de-al meu și-a pierdut contul de Facebook, deoarece a fost hackuit. Adresa de mail și numărul de telefon i-au fost schimbate, iar acum nu mai avem acces la cont. În prima fază, a primit un mail care anunța că adresa și numărul de telefon au fost schimbate, iar mai jos era un buton cu textul "Dă click aici dacă nu ai fost tu." Am urmat procedura de acolo, dar nu am reușit să facem nimic. Apoi, am urmat o altă procedură, accesând linkul facebook.com/hacked unde am urmat pașii, trimițând o poză cu buletinul și adresa veche de mail a contului. După câteva minute, am primit două mailuri: cererea noastră a fost acceptată, și ni s-a dat o parolă care este valabilă până la 14.08.2023, pentru a ne loga în cont. În al doilea mail, am primit următorul mesaj: "Salut, USER! Ai adăugat recent mail@mailusero la contul tău de Facebook. Te rugăm să confirmi această adresă de e-mail pentru ca noi să-ți putem actualiza datele de contact. Este posibil să ți se ceară să introduci acest cod de confirmare: 1***0," iar în mail era inclus și un buton de confirmare.
Am acces la toate mailurile de recuperare, și totuși nu reușesc să restabilesc contul. A mai reușit cineva să recupereze un cont? Aveți vreo idee cum aș putea face asta?

Răspunde cu citat