Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 16 din 16

Subiect: Din ce retea sociala poti face bani cel mai usor, pornind de la zero?

  1. #11
    Avatarul lui CalinB
    CalinB este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    20th January 2014
    Posturi
    435
    Putere Rep
    22


    Implicit

    Citat Postat în original de Duta Constantin Vezi Post
    De unde sti ca nu am procedat asa?
    Sa luam un exemplu ,probail stiti 15 martie ora 15 ,15 minute ... Cel care detine Spartan nu avea vanzare mare ... acum este peste tot toata presa vorbeste despre el...sti ca acum i sa dublat vanzarea la toate restaurantele? Se numeste marketing a investit 10 de mii de euro si acum are venituri de sute de mii de euro
    Spartan nu are vanzare mare? In toate mallurile cam e prezent ... Vivo, Iulius, in toate orasele mari. Ala a facut o autostrada in semn de protest, nu sa isi sporeasca vanzarile

  2. #12
    Avatarul lui TomAC
    TomAC este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    11th March 2019
    Vârstă
    27
    Posturi
    8
    Putere Rep
    0


    Implicit

    Citat Postat în original de Duta Constantin Vezi Post
    De unde sti ca nu am procedat asa?
    Sa luam un exemplu ,probail stiti 15 martie ora 15 ,15 minute ... Cel care detine Spartan nu avea vanzare mare ... acum este peste tot toata presa vorbeste despre el...sti ca acum i sa dublat vanzarea la toate restaurantele? Se numeste marketing a investit 10 de mii de euro si acum are venituri de sute de mii de euro
    Voi va uitati doar la un exemplu. Eu am zis mai sus ceea ce e logic sa se intample.
    Daca ai prieteni, ce iti pot face reclama la preturi avantajoase.
    Daca stii sa iti convingi clientii sa iti cumpere produsul.
    Nu cunosc despre cine vorbesti, dar daca acel Spartan nu ar fi fost un bun marketer, lucrand din greu si sa isi asume riscuri, nu ar fi ajuns sa aiba vanzari.

  3. #13
    Avatarul lui edy12006
    edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    32
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    38


    1 out of 1 members found this post helpful.

    Implicit

    Am vreo 14 ani de cand lucrez in mediul online si vreo 5 de cand am reusit si traiesc foarte bine doar din asta. Pana atunci doar am bagat bani, am testat, am avut numai esecuri. In acelasi timp, am vreo 2 ani de cand stau si pierd vremea, traind din venitul pasiv de pe urma proiectelor dezvoltate anterior, nu mai am ambitie, chef si rabdare sa dezvolt proiecte noi si nici de astea nu prea m-am mai ocupat, le-am transformat in vaci de muls. Nu e bine, veniturile scad, teoria o stiu, dar practica ma omoara. Cu cat stai mai mult timp si nu faci nimic, iti e tot mai greu sa te reapuci.

    Am avut si eu cateva incercari pe retele sociale si nu am reusit nimic. Poate nu e de mine, poate nu inteleg eu exact cum functioneaza, poate nu am testat indeajuns, deci nu iti pot da sfaturi despre reteaua care iti aduce cel mai repede venituri, insa te pot sfatui altceva:


    1) Niciodata nu cauta perfectiunea, daca ai o idee si vrei sa lansezi un proiect, nu te apuca sa il dezvolti pana in panzele albe, pana arata perfect si abia apoi sa ii dai drumu. Porneste cu o versiune simpla si o investitie cat mai mica, testeaza si vezi daca merita. Daca da, incearca sa scalezi sau sa automatizezi. De multe ori am pierdut saptamani in sir gandind un proiect, dezvoltandu-l incat sa il lansez cand e totul pregatit si apoi vedeam ca nu merge. Pierdeam bani si timp, in loc sa fac mici teste.

    2) Exista nise mai bune decat altele, dar asta nu te ajuta prea mult. Fiecare om are limitele, cunostintele, indemanarea si pasiunile lui. Daca cineva iti spune acum ca nisa de "panouri solare" e una foarte banoasa si merge bine treaba, exista posibilitatea ca in cazul tau sa nu mearga deloc. Poate pentru unul ce are cunostinte in domeniu e mina de aur, dar pentru tine poate fi o pierdere mare de timp. Fiecare om poate duce un proiect la un anumit nivel, apoi se plafoneaza. Asta tine de experienta, de cunostinte, de multe. Eu am vandut multe proiecte cand am simtit ca le-am dus la nivelul maxim la care ma pricepeam. Nu e o rusine, altii le pot duce mai sus. Deci o nisa buna pentru mine poate sa nu fie buna pentru tine si invers. Trebuie omul potrivit pe nisa potrivita, la momentul potrivit.

    3) Incearca sa faci lucruri pe care le poti automatiza peste ceva timp. Daca faci un proiect la care va trebui sa muncesti zi de zi x ore, nu vei putea sa te extinzi, sa te mai ocupi si de altele, intrucat vei fi mereu ocupat cu acesta. Vei ramane la acelasi nivel mereu, sau te vei trezi candva ca nu mai merge treaba si trebuie sa o iei de la zero. Daca automatizezi lucrurile, faci un proiect, uiti de el si mergi la urmatorul, dar ele vor produce bani singure (cu mici interventii din partea ta). Practic, incearca sa dezvolti surse de venit pasiv, nu afaceri si atat.

    4) Daca ar fi sa o iau de la 0 acum, probabil m-as gandi mai mult sa fac ceva ce imi place, ceva pentru care sa simt ca traiesc, ceva pentru care sa ma trezesc dimineata si sa ma apuc de treaba fara sa stramb din nas. M-am saturat de proiecte dezvoltate doar pentru bani, de care mi-e scarba sa ma ocup si caut mereu motive sa le abandonez. Mereu am zis ca momentan incerc sa strang bani si apoi ma apuc de ceva ce imi place cu adevarat, dar momentul asta nu mai vine niciodata, pentru ca niciodata nu sunt suficienti bani incat sa te poti opri. Asadar, daca esti la inceput de drum, gandeste putin si cu sufletul. Nu zic ca poti face bani din orice hobby, dar fa o lista cu tot ce iti place si analizeaza putin, poate gasesti o solutie pentru care merita sa te trezesti in fiecare dimineata si sa te framante seara incat sa nu poti adormi.


    Mult succes!
    Ultima modificare făcută de edy12006; 16th March 2019 la 02:29.
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

  4. #14
    Avatarul lui Marcous
    Marcous este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    20
    Data înscrierii
    13th March 2014
    Posturi
    426
    Putere Rep
    20


    Implicit

    Multumesc pentru raspunsuri. S-au spus niste chestii faine in topic, pe langa nelipsitele "ironii" de care cred ca e satula toata lumea deja, dar na, "internetul e un spatiu liber pentru toate categoriile de oameni"...

    Edy, mi-a placut raspunsul tau... o intrebare, ca eu ma confrunt cu asta, si as fi curios de perspectiva ta: cum afli ce iti place cu adevarat? Te intreb pentru ca ai atins ideea asta in finalul mesajului. Eu unul inca nu reusesc sa aflu acea activitate care imi place cu adevarat, 24/24. Toate au fluctuatii, uneori la extreme, gen azi abia astept sa fac ceva, dar inevitabil apare mai devreme sau mai tarziu si ziua in care urasc sa fac chestia respectiva... Oarecum incep sa cred ca nu exista acea activitate pe care sa o iubesti tot timpul.. Oare ma insel?
    Si da, stiu ca poti afla doar testand.. dar tocmai asta spuneam mai sus, ca in timp, apar si momentele in care nu mai ai nici o tragere sa faci un lucru care altadata iti placea maxim.

    Referitor la ideea topicului, alta chestie cu care ma confrunt si de care incerc sa scap, poate ajuta pe cineva si poate ma ajuta altcineva si cu sfaturi

    Pierd timp incercand sa cresc ba cateva pagini de FB, ba cateva pagini de Instagram, dar fara un proiect solid in spatele lor... gen, hai sa fac o pagina de umor, vad ca prinde bine... hai sa fac si o pagina de calatorii, prinde si asta bine... hai sa fac si o pagina despre emisiunea X, ca are multi fani..

    Problema e ca, neavand un proiect solid in spate, ci doar pe mine care postez diferite poze luate la randul meu de pe net, nici paginile nu cresc prea mult, iar eu doar am impresia ca fac ceva util, desi cand trag linie, sunt pe zero.

    De ce fac asta? Mi-a ramas mie fixata ideea ca, daca ai o pagina cu multi urmaritori pe orice retea sociala, poti face bani din reclame.

  5. #15
    Avatarul lui matrimo
    matrimo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    26th January 2011
    Locaţie
    Bruxelles
    Vârstă
    43
    Posturi
    142
    Putere Rep
    25


    Implicit

    Acesta nu este un forum de "cum sa faci bani pe internet", dar daca tot s-a deschis acest topic, apreciez pe cei care isi impartasesc experientele pentru a-i ajuta pe altii sa progreseze sau macar sa evite unele greseli. Nu vreau sa depind de altii, asa ca intotdeauna mi-a placut sa fiu independent, chiar dac este greu sa incepi de la zero.

    Daca esti pasionat de internet si iti petreci mai mult de 4 ore pe zi in fata calculatorului, creeaza-ti propriul site si publica constant continut original pe el, pe propriul site, nu pe Facebook. Apoi, poti distribui postarile pe Facebook sau pe alta retea sociala. Dupa un an, cu putin noroc, poti vinde publicitate sau poti sa castigi cei 100 euro/luna despre care vorbesti din Adsense. O paranteza... apropo de Adsense: daca esti capabil sa adaugi continut unic si interesant in limba engleza, franceza, germana , spaniola, italiana... (in acest caz sa nu fie un cctld .ro) vei castiga mai mult comparativ cu continutul in limba romana.

    Sau...poate ...vrei sa vinzi ceva, sau poate poti furniza anumite servicii care sa iti aduca un castig. Vei castiga mai mult decat din publicitate.

    Orice proiect ai avea, gandeste-l bine si tine-te de el.

    Din pacate multe proiecte sunt abandonate dupa cateva luni.
    Cupidon unește inimi pe un site de Matrimoniale

  6. #16
    Avatarul lui edy12006
    edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    32
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    38


    Implicit

    Citat Postat în original de Marcous Vezi Post
    Edy, mi-a placut raspunsul tau... o intrebare, ca eu ma confrunt cu asta, si as fi curios de perspectiva ta: cum afli ce iti place cu adevarat? Te intreb pentru ca ai atins ideea asta in finalul mesajului. Eu unul inca nu reusesc sa aflu acea activitate care imi place cu adevarat, 24/24. Toate au fluctuatii, uneori la extreme, gen azi abia astept sa fac ceva, dar inevitabil apare mai devreme sau mai tarziu si ziua in care urasc sa fac chestia respectiva... Oarecum incep sa cred ca nu exista acea activitate pe care sa o iubesti tot timpul.. Oare ma insel?
    Si da, stiu ca poti afla doar testand.. dar tocmai asta spuneam mai sus, ca in timp, apar si momentele in care nu mai ai nici o tragere sa faci un lucru care altadata iti placea maxim.
    Orice om are pasiuni, hobby-uri, lucruri pe care le viseaza de mic copil sau le-a descoperit de-alungul timpului si i-ar placea sa traiasca pentru ele. Unele dintre acestea pot fi transformate in afaceri. Asta nu garanteaza neaparat succesul, nu iti garanteaza nimeni ca daca faci ceva cu pasiune te vei imbogati. Depinde de cati bani ai nevoie pentru a fi fericit si daca gasesti echilibrul intre bani si fericire. Sunt oameni care traiesc cu salariu minim dar fac ceea ce le place si oameni care sunt putred de bogati din afaceri care nu au nici o legatura cu pasiunile lor. Cauta un echilibru, afla cat iti doresti, spre ce parte inclini mai mult.

    Mai mult de atat, nu stiu ce sa iti zic. Incearca sa te descoperi.
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

  1. Retea sociala pe wordpress
    De Marcous în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 28
    Ultimul Post: 16th May 2016, 17:12
  2. Statistici site:retea sociala
    De Sorin Frumuseanu în forumul Discutii Social Media
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 17th December 2013, 17:12
  3. Retea sociala pe Wordpress (plugin)
    De Bogdan Calin în forumul WordPress
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 6th May 2013, 22:33
  4. Microsoft a creat o retea sociala - So.cl
    De Bogdan Calin în forumul Alte motoare de cautare
    Răspunsuri: 19
    Ultimul Post: 18th January 2013, 21:56
  5. Retea Sociala
    De menum în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 36
    Ultimul Post: 25th June 2011, 16:03

Permisiuni postare

  • Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •