-
Esti jalnic, ce te bagi in treaba altora ? esti membru de o luna si ne iei pe toti cu regulile asa cum ai facut in restul topicurilor toata ziua. du-te-n treaba ta te rog. am vandut un grup "Junimea" nu era cel principal, era facut de mine, daca nu stii care-i treaba, nu va mai bagati.
-
Jalnic esti tu, Tepar dovedit, ai tupeu ... Liniste ! Sper sa primesti un ban si topicul mutat la cosul de gunoi.
"Superiorule"
-
Comentezi cand ai avea dovada ca sunt tepar, nu cred ca am dat in cap, n-am furat, n-am dat tepe. am avut un grup pe care voiam sa-l vand si acesta detinea un nume ce nu se putea folosi si de altii. Nu mai latra degeaba, prea mult tupeu pe tine copile!
-
Prietene , mai sus ai un link unde ai primit ban si declarat tepar :)) te contrazici cu dovada in fata. Copil ? Ma uitam pe fb tau ai 20 de ani si eu 32... sa imi spui sarut mana , latra? jargon de mahala !
-
Degeaba ai 20 de ani, varsta ti-e doar o masca, ca minte nu prea pari sa ai, daca intelegi ceva bine daca nu tot bine, sunt tepar ca am vandut ceva facut de mine ? . Daca voi o numiti teapa , atunci asa sa fie. Seara faina.
OFERTA VALABILA !
-
@xFlavius, drum bun. Te rog sa nu revii cu alt nume de utilizator.