Deloc!
Si cred ca ti-ai schimbat punctul de vedere ceva mai jos. :)
Versiune printabilă
Daca te referi la primul meu post din acest thread, da, mi l-am schimbat deoarece nu stiam mecanismul concursului. Tom l-a dezvaluit ulterior.
Da, e si asta in plan, dar pentru luna viitoare. (cele mai multe share)
Pentru luna asta am decis sa schimb regulile = in tragere la sorti pentru minim 30 likes si un share pe postare si nu mai ofer premiu pentru cele mai multe likes. Asa sper sa scap de fake.
Sunt 5 premii de 200 ron, prin tragere la sorti, unde intra toate postarile cu minim 30 likes si un share.
In cazul acesta devine loterie (castigatorii nu sunt declarati in urma unor abilitati, ci datorita hazardului) si trebuie urmate etapele:
1. regulament cat mai bine facut
2. legalizare la notar (vei fi surprins cat de greu poti sa gasesti unul in Bucuresti, chiar daca vei oferi o suma buna dupa ce iti vor spune mai multi la rand ca "nu se baga")
3. inregistrarea acestuia la o anumita entitate administrativa (mi-e lene sa caut prin corespondenta cu avocatul care mi-a oferit consultanta cand am dorit sa fac ceva similar, am renuntat in ultimul moment si am facut altfel de concurs, concurs la care se putea participa fara achizitie)
Asta daca doresti sa participe si cei care au cumparat acel produs dupa ce ai anuntat concursul. Pentru cei de dinainte (au cumparat fara sa fie stimulati in ideea unui potential castig) probabil ca scapi de obligativitatea pct 2 si 3, insa nu bag mana-n foc. Si nici in altceva. :D
Merci de info.
Regulamentul este facut, bun sau rau, e o discutie destul de complexa. Scopul meu final este de brand awarness si pentru asta incerc sa scap de "tepe". Premiile sunt reale, tragerea la sorti o facem pe tragerilasorti.ro (parca se numeste) , totul la vedere.
Prefer sa renunt la ideea de "cele mai multe" pentru ca stimulez fake si ceilalti ok o sa renunte pe parcurs, cand realizeaza ca nu mai au sanse.
Sunt sute de generatoare pe internet de unde poti face rost de like-uri FAKE , fara ca sa iti dai seama , unul dintre generatoare : Addmefast
Daca organizezi acest concurs trebuie sa fii foarte atent
Intotdeauna m-am intrebat daca aceste concursuri pe Facebook sunt adevarate si mai ales care este mecanismul de tragere la sorti. Spre exemplu cum ai de gand sa strangi toate datele participantilor, le vei incarca manual?Citat:
Premiile sunt reale, tragerea la sorti o facem pe tragerilasorti.ro (parca se numeste) , totul la vedere.