-
1 Ataşament(e)
Problema Facebook Share
Am o problema cand dau pe butonul share sa distribuii continutul de pe site-ul meu NU imi apare continutul in fereastra de share, apare doar domeniul, problema nu e constanta, apare cand si cand la cateva sharuri.. dar e inervatoare si cred ca si traficul are de suferit. (de ex dau 6 sharuri si la al 7 apare asa ... doar numele site-ului)
acele taguri de facebook, og:content, og:image sunt puse in header
<meta property="og:title" content="<?= $facebook_title ?>"/>
<meta property="og:type" content="website"/>
<meta property="og:description" content="<?= $facebook_description ?>"/>
Am attasat exact ce se intampla. (in stanga e problema)
Ataşament 3719
Raman dator ,
Multumesc.
-
Încearcă Object Debugger-ul de la Facebook.
Cod:
https://developers.facebook.com/tools/debug/og/object/
Ar trebui să îți rezolve problema, dacă doar uneori nu îți afișează titlul și descrierea siteului.
-
Stiu de el, doar ca am multe url-uri generate si nu pot sta sa la dau Fetch new information la toate care nu merg ... ma gandeam sa rezolv problema :) ms
-
In cazul in care ai gasit o solutie posteaza pls.
Am si eu o problema de genul, dar cu imaginile. Cand postez linkul pe FB, nu imi preia imaginea principala, imi ia imaginea de categorie sau logo-ul site-ului.
-
Daca ati trimis share-uri masiv, atunci este o penalizare de la Facebook. Am patit-o pe mai multe conturi.
Testati urmatoarele 2 lucru:
1) Daca postati acelasi link de pe un alt cont, cum apare?
2) Postati alt link de pe acelasi cont si vedeti cum apare.
Link = ma refer la site cu totul diferit, nu alt articol din site. Asa va veti da seama daca penalizarea e pe cont sau pe domeniu.
-
Ce inseamna share masiv? Cam cate shar-uri pe zi?
-
Eu am patit si la 30-40 de bucati, probabil e vorba de perioada de timp / nr bucati.
-
Cu tool lui Max am băgat câte 300 postari/zi timp de 3 zile și n-am avut probleme.
-
Da, confirm, am testat si cu el dar eu am mai folosit si altul, care imi creeaza singur listele de grupuri pentru ca eu eram inscris in vreo 2000 de bucati si imi era greu sa fac lista cu ele.
A nu se intelege ca folosesc astfel de practici, am facut niste teste si am renuntat. Nu mi se pare ceva prea ingenios, pentru ca reach-ul este foarte mic. Cu cat trimiti intr-un numar mai mare de grupuri si postarea ta nu are interactiuni, reach-ul scade. E mai bine sa bagi in 50 de grupuri foarte nisate pe subiectul tau, unde oamenii interactioneaza, decat sa bagi in 2000 de grupuri amestecate.
Astfel, oamenii interactioneaza pentru ca ii intereseaza subiectul si nici nu te raporteaza nimeni ca umpli grupurile cu tampenii.
-
OK, eu credeam ca sunt probleme daca postezi in 10-15 grupuri, cum fac eu. Inteleg ca nu sunt. Totusi, am o cunostinta care a fost blocata timp de o saptamana pt o activitate similara ca a mea. Ce a facut diferit e ca s-a inscris in multe grupuri (vreo 50, deci nu cu sutele) in aceeasi zi. E asta o actiune care sa poata genera un block din partea google?
-
La conturile noi lucrurile stau putin mai rau, activitatea in grupuri (join si postare) iti poate fi limitata pe 14 zile chiar si dupa ce te inscrii in 20-30 de grupuri sau postezi ceva pe ele.
La conturile vechi e ceva mai ok, aici ma refer la conturi cu activitate zilnica. Un cont vechi dar fara activitate am observat ca este mai pacatos decat unul nou infiintat.
Conteaza mult si frecventa, de multe ori cand ma adaugam in grupuri primeam o notificare cum ca daca nu o iau mai usurel voi fi suspendat. Daca continui, asta se va intampla, insa daca astepti cateva minute si reiei procedeul, merge pana la o noua notificare.
Functiile astea de protectie sunt filtre anti-spam, si functioneaza foarte bine, sunt greu de pacalit.
Referitor la postarile in grup, sunt 2 tipuri de penalizari din ce am observat eu:
1) Iti baneaza domeniul sau doar linkul respectiv (nu il mai poti promova pe grupuri ca nu mai apare previzualizarea, si nu merge sa il trimiti cuiva prin mesaj, iti da eroare)
2) Te limiteaza pe 14 zile, din cauza cantitatii prea mari, a vitezei, sau a dat careva report.
Cert e ca dupa ce am testat toata treaba si am vorbit cu ceva persoane care isi aduceau trafic si de zeci de mii de unici pe zi din FB, eu am renuntat sa mai incerc asta. Dealtfel, eu fix de asta am si testat, am un prieten caruia ii mergea extrem de bine si eram curios ce presupune. Mie nu mi-a iesit, dar macar acum stiu de ce.
-
Zeci de mii de unici pe zi din FB??!! Oau, pt mine suna SF. AM incercat si eu cu grupurile FB, dar ajung la concluzia ca nu prea merita efortul. E f greu sa ajung la un public tinta relevant si in plus lumea e interesata, cand intra pe FB, doar de chestii amuzante, funny, etc. Daca nu esti in categoria asta, nu cred ca poti avea mare succes. Una peste alta, cred ca eficienta (raportul timp pierdut - vizitatori adusi pe site) nu este prea ridicata, cred ca o sa ma reorientez, desi nu prea stiu in ce directie :) Teoretic FB era super.
-
Era vorba despre site de stiri in cazul prietenului despre care va povesteam. Stiri dinalea care fac buzz. Erau alese cu grija, avea un abonament pe un agregator strain care iti zicea zilnic ce articole din media romaneasca au avut cel mai mare impact, nr de share-uri, etc. Asta e metoda, si prin astfel de stiri faci un scor bun obtinand un reach superb.
Chiar citisem o analiza pe net acum ceva vreme, nu imi amintesc unde. Se spunea ca cei mai importanti sunt prietenii prietenilor tai care dau share, ci nu prietenii tai directi.