Salut. Ieri aveam o pagina de 2 k de likes. Azi ma uit si vad cu uimire ca am facut inca 1 k de likes intr-o zi. Ce o fi ? O fi de bine? Totul a explodat pur si simplu. La voi s-a intamplat ?
Versiune printabilă
Salut. Ieri aveam o pagina de 2 k de likes. Azi ma uit si vad cu uimire ca am facut inca 1 k de likes intr-o zi. Ce o fi ? O fi de bine? Totul a explodat pur si simplu. La voi s-a intamplat ?
Administrez un grup pe facebok cu vreo 70 de membri si pana ieri. Se inscriau unu sau doi la cateva zile.
Astazi nu stiu ce sa intamplat ca vin peste mine cu zecile .
Asa si eu, maxim 10 likes pe zi pana azi. Tine-o Doamne ...
Am si eu vreo 3-4 pagini de Facebook dar nu vad vreo schimbare. Numa` pe voi va loveste norocu`. :))
Cred ca asta sa intamplat.
Inainte nu apareau mai mici grupurile sugerate?
http://i.imgur.com/fNP0tCw.png
Da sa stiti, a inceput si la mine sa vina requesturile 5-10 pe ora, pe anumite grupuri si mai multi. Lasa ca e bine, sunt useri care si posteaza. E de bine...
Facebook promoveaza pagini gratuit, probabil ca sa te tenteze sa bagi bani apoi. Mi s-a intamplat si mie de cateva ori si tine o zi sau doua apoi opresc promovarea.
Gata cu pomana. Revenim la normal. Probabil si-au facut griji de ce nu am mai sponsorizat postari. Oricum le multumesc ca mi-au sporit cu 50 % nr de fani.
La tine o fi. la mine nu intra nimic de pe facebook, parca e restrictionat total :((
Sa inteleg ca in trecut ai sponzorizat postari? poate cei care au mai sponzorizat postarile mai primesc si reclama gratis.Citat:
Gata cu pomana. Revenim la normal. Probabil si-au facut griji de ce nu am mai sponsorizat postari. Oricum le multumesc ca mi-au sporit cu 50 % nr de fani.