Salut,
Aveti idee daca exista vreun program sau vreo extensie, prin care sa fi notificat daca primesti mesaj pe o pagina de facebook ( atenite, nu profil ) ?!
Multumesc !
Versiune printabilă
Salut,
Aveti idee daca exista vreun program sau vreo extensie, prin care sa fi notificat daca primesti mesaj pe o pagina de facebook ( atenite, nu profil ) ?!
Multumesc !
Page manger pe telefon cu Android sau iOS.
Uita-te la aplicatiile mentionate in articolul asta 7 Facebook Desktop Applications You Should Try Out poate gasesti una care te ajuta
Am Pages Manager pe telefon, insa cautam ceva pentru Desktop, am cautat chiar si varianta pentru desktop insa nu am gasit numai prosti ! Mersi oricum !
Alex mersi, gasisem o aplicatie in articolul dat de tine insa din pacate nu merge !
Alex si Ing3ras, ceva feedback la aplicatiile din articol, ce-ati incercat si ce n-a mers? Multumesc.
Eu am testat FBQuick pentru ca asta cautam si nu mi a mers, defapt cred ca nici nu s-a instalat ! O sa mai incerc o data si revin cu informatii :)
Later edit :
Defapt problema era ca nu ma pot conecta la aplicatie cu contul de facebook
App Not Setup: The developers of this app have not set up this app properly for Facebook Login.