Salut,

Nu sunt un expert in Facebook, mai curand invat. Prin urmare am cateva intrebari:

Detin cateva pagini achizitionate (exemple: fashion, food & drinks), si e posibil sa mai primesc cateva pagini diferite in perioada urmatoare, prin diverse achizitii de situri. Sa le numesc setul A.
Paginile au cateva zeci de K fani fiecare. Insa pe mine nu ma mai intereseaza subiectul lor, nu am deocamdata un proiect pe care sa-l duc mai departe. Dar incerc totusi sa le folosesc cumva.

Intrebarea ar fi:

- Cum as putea sa utilizez cel mai eficient paginile, pentru a convinge fanii sa se inscrie pe alte pagini ale mele, setul B = cele pe care doresc sa le promovez cu adevarat. Spre exemplu pe fashion sunt doar femei, as putea sa promovez o pagina despre copii - o parte din femei ar putea fi interesate de produs. Doar ca exemplu.

M-am gandit ca as putea folosi ceva postari bine gandite, si sa adaug si putina reclama FB in mix (de genul - targetarea fanilor si a prietenilor lor) pentru a mari reach-ul.

In ce priveste paginile din setul B, ele vor fi conectate la cate un website dedicat care va comercializa produse informationale pe subiecte diferite (cursuri, carti, audiobooks samd). Scopul final este promovarea acestor produse, cat si conversiile (ma intereseaza ambele aspecte).

Deasemeni mai am un set C, care sunt pagini separate neatasate de produse, dar pe care intentionez sa le ridic eu pe subiectul respectiv (subiecte asemanatoare cu cele din setul B) si pe care le voi folosi pentru a promova deasemeni setul B catre fanii fideli.

Nu stiu daca m-am exprimat suficient de clar, daca sunt nelamuriri intrebati va rog. Multumesc