Gratian, pai dintr-un milion de fani se gasesc minim: 10.000 carora sa le placa vacantele in Romania, 10.000 care au facut vacante in strainatate, 10.000 care pariaza, 10.000 care isi cumpara haine online, 10.000 de copii care se joaca jocuri online, 10.000 cu un coeficient de inteligenta foarte ridicat, 10.000 de copii care iti vor da click pe reclame, 10.000 care cumpara de la emag produse IT, 10.000 care se uita la filme online, 10.000 care...
Cu alte cuvinte, cum poti sa sustii ca o pagina de 10.000 poate fii mai buna decat una de 500.000? Nu te-ai gandit ca acele aplicatii ar putea fi pe o anumita categori?
Adica daca am facut o aplicatie pentru care sa dai like pentru a juca GTA 5 online gratuit fii sigur ca n-au intrat sa se joace cei caroara le plac vacantelele! Cei carora le plac vacantele poate sunt pe alta pagina targetata lor!
N-am zis ca vand paginile azi, am vrut doar sa-mi fac o idee daca este cineva pe aici interesat sa dea atatia bani (personal atata cred eu ca e suma corecta) pe niste pagini de facebook si prin raspunsul lui Serban am inteles ca exista astfel de persoane. Iar poate la inceputul lui februarie le voi vinde ca am nevoie de o suma mare de bani
Si cum poti sa zici ca nu exista nicio garantie? Crezi ca eu nu stiu ca daca gasesc un posibil cumparator acesta va dori sa si arat statistici prin care sa ii dovedesc ca paginile si site-urile produc cat am zis eu acolo?
Apropo, acum vreo 2 saptamani parca, am vandut o pagina de 100.000 de fani care ii produce tipului 10-12 euro/zi din adsense. Deci, daca folosesti acea reteta, ar trebui sa produci si la 90 de euro/zi![]()

Răspunde cu citat