-
Raven, faptul ca nu sunt singurul era de asteptat, nu ma puteau selecta "doar" pe mine, insa ar trebui sa aiba si alta varianta de recuperare cont decat prostia cu poze alese din profilul userilor, e posibil sa am si eu poze de care sa fi uitat ca sunt ale mele. Singura nemultumire sa-i zic asa este faptul ca te invita sa confirmi un cont cu telefonul mobil, care se vede ca nu ajuta la nimic. Poate doar sa-si faca ei o baza cu numere de telefon la care au atasat si un nume real.
Am cam 10 conturi fictive, atasate unor site-uri pentru SEO, alea desi sunt pline de link-uri, reclame etc... sunt bune, insa un cont real, in care sunt trecute rude (ar fi putut sa ia poza acutuala de profil a rudelor sau prietenilor apropiati) e considerat fake. Cam aiurea.
-
Parerea mea este ca te victimizezi degeaba.
"Prietenii" au fost adaugati la gramada pentru a fi spamati.
Sunt sigur ca ai avut si multe cereri de prietenie la care nu s-a raspuns sau s-a declinat invitatia. Aici e iar destul de mult de dicutat. Cat requesturi faceai pe zi, la cate se raspundea etc..
Daca erau doar rude si prieteni apropiati nu aveai cum sa nu recunosti cativa din ei.
-
Pancu, nu ma victimizez, sota a terminat o scoala militara, apoi Academia, si apoi ASE-ul. 90 % din prieteni sunt fosti colegi sau prieteni ai acestora (intr-un fel tot colegi), carora nu ea le-a cerut prietenia. Am vrut doar sa atrag atentia ca poti fi banat pe fb si sa nu ai cum sa-ti recapeti contul, in rest, nimic. Ca orice serviciu neplatit, oricand te poti trezi pe dinafara. Nici nu atrageam atentia asupra acestui fapt daca nu eram pe punctul de a lansa un proiect care avea la baza acele prietenii. Mare succes nu speram sa am, avand in vedere ca prietenia avea la baza nu interese comune ci faptul ca s-a urmat aceiasi forma de invatamant. Oricum faptul ca aveai la dispozitie statistici, era interesant de facut un studiu. O sa-l fac pe un public mai restrans (50%) oricum poate fi intr-o oarecare masura relevant.