Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 13 din 13

Subiect: Care sunt sansele

  1. #11
    Avatarul lui Ovidescu
    Ovidescu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    28th April 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    295
    Putere Rep
    27


    Implicit

    Eu cred ca intotdeauna cand pui bazele unui proiect trebuie sa ai in minte, in primul rand, ce vrei sa oferi (nou) potentialilor useri, dupa care sa identifici modalitatea tehnica de realizare (SEO, Adwords etc).
    Cu tot respectul, nu cred ca e prea bine sa pleci la drum cu doar cu idei precum "retea de socializare cu iz corporate" sau "partea romaneasca a Facebook". Prima e mult prea abstracta, a doua are deja o implementare (Facebook), pe care nu prea ai cum s-o bati cu propriile-i arme. Spun asta avand in vedere prezentarea pe care ai facut-o proiectului, in care n-am reusit sa observ nicio idee concreta (daca n-am identificat eu sa fiu scuzat). Dar daca le poti oferi userilor ceva in plus, ceva de care oamenii sa aiba nevoie si sa nu regaseasca in celelalte retele, orice proiect poate reusi.

  2. #12
    Avatarul lui BGabriel
    BGabriel este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    27th April 2013
    Locaţie
    Krakow, Polska
    Posturi
    42
    Putere Rep
    0


    Implicit

    Dupa cum spuneau si colegii in mesajele anterioare e putin cam greu sa vii pe piata cu un asemenea serviciu, insa e greu dar nu imposibil.
    Pentru inceput merita facut un studiu sa identifici concurenta, facilitatile (servicii) pe care le ofera si trebuie sa aduci ceva inovator, insa asta nu e suficient, daca nu ai bani de marketing pentru promovare intensa, mai ales daca vrei ca business-ul sa fie world wide, risti sa ramai un nimeni.
    Si MS, Google si alte corporatii au incercat retele de socializare insa se pare ca au esuat, MS a incercat sa lanseze so.cl care e anonim, Google a venit cu al sau + insa se pare ca au o parte esuata si e greu sa revii, singurul lucru pe care l-a adus Google cu + a fost sa dea idei de dezvoltare celor de la Facebook care se pare ca, copiaza din ce in ce mai mult Google +.
    Eu iti doresc mult succes pentru ca chiar ai nevoie.

  3. #13
    Avatarul lui d3vilbabe
    d3vilbabe este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    25th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    40
    Putere Rep
    26


    Implicit

    Ma gandesc ca primul om care a vrut sa-i convinga pe altii ca Pamantul este rotund a fost ars pe rug. Poti incerca, n-ai de unde sti de unde sare iepurele. Eu as lua toate partile bune de la fiecare site de tipul asta si le-as uni intr-un singur site. Ca de exemplu, un fel de facebook ptr corporatii, unde fiecare pagina are wall, sectiune de anunturi, sectiune de portofoliu, sectiune de servicii, dar si pentru utilizatorul de rand, cu portofoliu, cu conectare intre prieteni, cu mesagerie, cu... mai sunt multe chestii care pot veni in minte dupa ce inspectezi piata. Nu uita butonul de dislike.

    Iar la capitolul promovare, as merge cu vreo 2-3 reclame pe blogurile mari din ro, si cu multe si foarte multe pe cele mici, astfel incat, unde se intoarce utilizatorul, sa vada brandul asta. Cu afise puse in locurile unde se invart oamenii de business, pliante pentru oamenii simpli - pana la urma corporatiile vin unde sunt clientii, nu clientii unde sunt corporatiile. Totusi, ti-ar trebui, ca sa ai succes, niste oameni foarte capabili in publicitate, ca sa iasa o imagine memorabila. Eu pe echipa asta as miza, nu neaparat pe cea de programare, pentru ca astea se pot face in 2 timpi si 3 taste, la nevoie. Mai greu, insa, cu brandul.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

  1. Care sunt obiectivele 2012 ?
    De B. Alex în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 8th January 2012, 18:58
  2. Domenii expirate dar care nu sunt sterse ...
    De StarNET în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 25th June 2010, 18:37
  3. Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 1st October 2007, 11:30
  4. Care sunt 302?
    De eugen în forumul Server side
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 8th February 2007, 11:56
  5. Care sunt pericolele
    De florin în forumul Google
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 12th December 2006, 22:14

Permisiuni postare

  • Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •