-
Facturare Facebook
Buna dimineata
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns: ma intereseaza daca pentru Facebook exista un cont manager, asemeni MCC-ului de la AdWords sub care se pot gestiona mai multe conturi ale clientilor.
Principala mea problema este legata de facturare.
Am intampinat o problema saptamana trecuta: am schimbat metoda de plata principala si toate campaniile mi-au fost facturate de pe un card; as vrea ca fiecare campanie sa fie facturata de pe card separat (al clientului). Acum facturarea se face de pe cardul meu si clientii imi platesc mie; ma intereseaza daca se poate si altfel.
Multumesc frumos pentru raspunsuri.
Larisa
-
Re: Facturare Facebook
Nu sunt expert în ăsta, dar am observat ca poți adauga administratori la un cont. Astfel clienții tai își pot deschide cont, adaugă propriul card și te adaugă că administrator.
-
Merci,
Am decoperit in cele din urma ce imi scapa;
Larisa
-
Ai putea pune rezolvarea aici, poate mai cauta si altii.
-
:)
Unde am gresit: cand vroiam sa creeez un nou cont in "Acount groups" adaugam id-ul paginii nu id-ul contului
Ce am observat eu (poate era doar un bug de la FB, nu am de unde sa stiu sigur deocamdata, mai testez pe alte conturi in viitor) - nu am reusit sa adaug un nou cont nici din power editor nici din ads manager, imi dadea un msj de eroare;
Cand am adaugat metoda si datele de facturare, am mers in setarile paginii X (din contul clientului) si de acolo a trebuit sa ma adaug pe mine ca "general user"
Admin eram deja pe pagina dar nu era suficient
Power editor-ul FB este asemanator MCC-ului adwords; din ce am mai citit astazi am inteles ca poti adauga pana la maxim 25 de conturi
Larisa