poate is putin off-topic, insa RoxanaN, de cand e faza cu maxim 20% fani vad postarile tale? au zis cei de la facebook treaba asta? poate te referi la faptul ca maxim 20% din fanii tai pot vedea o postare in acelasi timp, altfel e absurd.
Versiune printabilă
poate is putin off-topic, insa RoxanaN, de cand e faza cu maxim 20% fani vad postarile tale? au zis cei de la facebook treaba asta? poate te referi la faptul ca maxim 20% din fanii tai pot vedea o postare in acelasi timp, altfel e absurd.
Stati linisiti ca nu oameni cu 1000-2000 de fani targeteaza ei sau profile cu 500 de prieteni,
E magnifica aceasta abordare mai ales pentru marile branduri de pe .com :))
Te gandesti ca oamenii au investit serios in Social Media sa-si atraga fani pe Facebook (aplicatii diverse, campanii de promovare, etc) si acum, ca sa li se vada mesajele de catre oamenii care ii urmaresc, trebuie sa platesti bani grei. La conturile cu sute de mii de fani, milioane chiar se ajunge la niste sume incredibile pentru ca acele branduri au campanii intense pe Facebook.
Am citit despre branduri mari care iau in calcul renuntarea la Facebook in semn de protest (spre exemplu trupe mari internationale care comunica cu fanii prin intermediul Facebook-ului): o trupa ca Bon Jovi are 18 milioane de fani si ma gandesc ca renuntarea lor si a altor branduri la comunicare prin FB datorita costurilor mari e posibil sa se creeze un val mare de nemultumiri)
Eu chiar sunt curios ce surprize vor fi din punctul asta de vedere!
Mie mi se pare dubios faptul că apar în timeline-ul prietenilor ca dând like la campanii sponsorizate, fără a face acest lucru. Numai mie mi se pare un pic deplasat ca facebook să-ți bage pe gât like-uri fără știrea ta?