@Kaa, cum ai verificat validitatea contului ?
Versiune printabilă
@Kaa, cum ai verificat validitatea contului ?
Prin internet banking, când încerci să faci un transfer, iți verifică automat validitatea contului (IBAN) destinatar al sumei de plată.
De exemplu, în Raiffeisen Online, doar accesezi formularul de transfer și scrii contul. Îți va afisa un mesaj de cont valid sau invalid.
La fel si la BCR. Insa daca nu ma insel imi da si numele detinatorului de drept si sucursala, parca.
LE: Am eu impresia sau siteurile astea doua cam seamana?
cinemagic.ro - filme-online.wallweb.ro
Versiunea veche de la cinemagic era si mai asemanatoare daca nu ma insel.
@Kaa, cum ai verificat contul daca el este scris incomplet in screnshotul respectiv ?
Nu inteleg ce vrei sa zici. Am luat numarul de cont din imaginea care a postat-o staycu in primul post si am incercat sa fac un transfer..
Pot sa iti dau si 10 dovezi dar chiar am alta treaba de facut decat sa caut acum pe net.
Dar uite asa, rapid, vreo cateva:
- Ambele, webnetinfo si wallweb sunt din Arad
- Legatura intre Bun Laurentiu si webnetinfo dar si Bun Laurentiu si wallweb sunt destule pe net, printre care pana si pagina ta de Facebook: Bun Laurentiu | Facebook
PS in caz ca ai uitat: https://www.google.ro/search?num=50&...tiu+webnetinfo
- Pe wallweb.ro sunt destule referinte catre webnetinfo.ro
- si am lasat la urma ce e mai importan: ai uitat ca esti in lista mea de messenger de f mult timp, cand aveai webnetinfo cu numele Bun Laurentiu. ID-ul e acelasi cu care il ai acum in profil: buncalin
etc etc....
Cat despre furaciunile lui de pe subdomeniile de pe wallweb, le stiu. Atat il duce capul, sa fure.
Netul, tu ori esti idiot ori prost! Cand faci afirmatii, fa-le fondate, nu ce gasesti pe net, pentru ca asa si eu pot sa scriu despre tine ca esti hot, tepar si asa mai departe. Fa afirmatii bazate pe dovezi oficiale, nu pe id-ul de mess, pe prostiile care le ai tu in cap.
Cat despre furaciuni, care sunt acestea? Ti-am furat tie ceva?
Sincer am crezut ca te duce capul mai mult, dar din pacate .... lasi multe de dorit!
Citat:
Netul, tu ori esti idiot ori prost! Cand faci afirmatii, fa-le fondate, nu ce gasesti pe net, pentru ca asa si eu pot sa scriu despre tine ca esti hot, tepar si asa mai departe. Fa afirmatii bazate pe dovezi oficiale, nu pe id-ul de mess, pe prostiile care le ai tu in cap.
Cat despre furaciuni, care sunt acestea? Ti-am furat tie ceva?
Sincer am crezut ca te duce capul mai mult, dar din pacate .... lasi multe de dorit!
Copilas, cu afirmatii de genul mergi la tine in satra nu aici, e clar ca esti genul de individ care deschide firme fantoma, ia banii de pe clienti, la stat nu plateste nimic si apoi le declara falimentare, iti indic tie si celor ca tine(mai sunt cativa pe aici care striga hotu..) sa nu mai poluati acest forum pentru ca-mi stricati ziua cand citesc tampenile postate de voi.
Mai mult de atat, evorba de o mica localitate din judetul AradCitat:
- Ambele, webnetinfo si wallweb sunt din Arad
Webnetinfo.ro - Sediu administrativ in Localitatea Ineu, jud. Arad
http://www.netul.ro/images/webnetinfo-arhiva.jpg
Creare magazin online - Creare magazin virtual la cheie
SC Wall Web Solution SRL
Ineu, Arad, Romania
Aici nu poti acuza pe nimeni ca ti-a intrat in contul tau si ti-a completat profilul cu ID-ul buncalin, folosit de webnetinfo de f mult timp.Citat:
ai uitat ca esti in lista mea de messenger de f mult timp, cand aveai webnetinfo cu numele Bun Laurentiu. ID-ul e acelasi cu care il ai acum in profil: buncalin
2012 JanuaryCitat:
Pe wallweb.ro sunt destule referinte catre webnetinfo.ro
Atat te duce mintea (in afara sa furi de pe net)Citat:
Netul, tu ori esti idiot ori prost!
Cauta pe google dupa "webnetinfo", "bun laurentiu" etc.... si te convingi singurCitat:
Cat despre furaciuni, care sunt acestea?
Da, si mie.Citat:
Ti-am furat tie ceva?
Nici macar sa furi nu stii. Ai copiat f multe elemente de design de pe cinemagic.ro (al meu). Nu mai spun de cinemagia, de unde ai copiat mai toate descrierile de filme.
http://www.netul.ro/images/wall-web-source.jpg
http://www.netul.ro/images/filme-online.wallweb.ro.jpg