Sint curios, aveti idee daca StumbleUpon merge in Romania. Conform statisticelor de la statcounter ar fi cam pe locul 2 la trafic ptr .ro
Are cineva experiente? Se genereaza trafic si link-uri ok ptr .ro? Vorbesc doar de .ro, .com nu ma intereseaza.
Versiune printabilă
Sint curios, aveti idee daca StumbleUpon merge in Romania. Conform statisticelor de la statcounter ar fi cam pe locul 2 la trafic ptr .ro
Are cineva experiente? Se genereaza trafic si link-uri ok ptr .ro? Vorbesc doar de .ro, .com nu ma intereseaza.
Sincer eu ma indoiesc de graficul de acolo, in grafic arata ca sunt cu cel putn 30% mai in fata de cat youtube, dar nu are cum sa depaseasca youtube, eu nu prea stiu decat cativa oameni care sa foloseasca StumbleUpon, majoritatea nici nu au auzit de ei. dar nu stiu pe nimeni din cei care folosesc internetul care sa nu fi folosit youtube
lovelife, n-ai de ce sa te indoiesti, sursa e "curata". Se refera la site-urile ce au codul lor pe site, nu la toate site-urile din Romania. Ceea ce inseamna ca site-urile le care ei le monitorizeaza au mai mult trafic de pe StumbleUpon.
Sa inteleg ca nu folositi StumbleUpon sau nu aveti cunostinta de oameni care isi fac treaba cu ei....
Nu sunt sigur, dar cred ca statistica aia arata sursele de trafic si da, SU a fost intotdeauna unul dintre cele mai importante siteuri ca sursa de trafic. Problema e ca au cel mai prost trafic posibil, pentru ca utilizatorii apasa incontinuu butonul "Stumble" si nu stau mai mult de 2-3 secunde pe site.
Ca o comparatie dpdv Adsense: Pe un site unde aveam CTR 3% la traficul din Google, SU nu trecea de 0.1%.
Alex, daca sint interesati de subiect si subiectul e bun, stau. In aceleasi conditii poti genera si link-uri.
poate o sa mearga in Romania peste 2,3 ani. romanii abia acum se "familiarizeaza" cu internetul, descopera reddit, stumbleupon, digg, linkedin, buzz feed plus alte siteuri gen 4chan,9gag, etc. ma refer doar la romanii de rand care au internet si atat. insa peste 2,3 ani cred ca vor fi siteuri de genul si la noi.
Cred ca nici in 10 ani romanii nu vor sta pe reddit, stumbleupon, digg, linkedin, buzz feed. Asta ptr ca nu sint interesati de asa ceva.
Dar un procent mic de romani fac campanii in zona asta. Ei targheteaza oamenii cu educatie online. Sper exemplu, Twitter in .ro e folosit in special de oameni de online si mai putin de oameni obisnuiti fara cunostinte online.
Pe mine oamenii de online care stau pe SU ma intereseaza, daca sint si daca il folosesc. :) Procentul ala mic din graficul pus de mine e segmentul oamenilor care stiu online. M-ar fi interesat sa stiu si din alta sursa numarul lor.
Exista cateva statistici pe .ro dar ele nu includ si SU, nu ptr ca nu s-ar folosi.. ci ptr ca cei care au facut statisticile s-au orienta spre cele mai populare.
in SU au succes pozele, filmuletele, etc.
As crede ca SU poate fi o sursa atat de importanta de trafic pentru ca probabil ca exista niste site-uri care pun filmulete si poze si le promoveaza si-n international.
Am in cap exemplul lui fulgerica care stiu ca a prins de cateva ori frontul de la digg.com acum cativa ani cu blogul lui care e totusi in romana, insa doar preia tot felul de rahaturi funny. Cred ca ar fi singura explicatie pentru ce ai aratut tu acolo.